Lifestyle|18.09.2021 12:21

Ελένη Φουρέιρα: Λύγισε στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του Mad Clip - «Μας ακούς;»

Newsroom

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/9), η Ελένη Φουρέιρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, την πρώτη μετά τον θάνατο του καλού της φίλου Mad Clip. Η τραγουδίστρια είχε οργανώσει το συγκεκριμένο live μαζί του, ωστόσο, ο τράπερ έφυγε άξαφνα από την ζωή έπειτα από τροχαίο ατύχημα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσει τη μεγάλη τους επιτυχία «Μπορεί» για την οποία είχαν συνεργαστεί και μέσα από αυτή ήρθαν πιο κοντά και έγιναν φίλοι, η Ελένη Φουρέιρα διέκοψε τη συναυλία για να μιλήσει για τον γνωστό τράπερ, στον οποίο είχε ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες της ένα μικρό αφιέρωμα.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας» ανέφερε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

«Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…» είπε εμφανώς συγκινημένη, ενώ κατά την διάρκεια του κομματιού, κοιτώντας προς τον ουρανό φώναξε: «Μας ακούς;»

Αποκαλυπτικό βίντεο: «Έφυγε» το αυτοκίνητο στην ευθεία

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ να παίρνει κλίση προς τα δεξιά. Στο σημείο αυτό ο Mad Clip προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς στα αριστερά και όπως φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η σύγκρουση που ακολουθεί να είναι σφοδρή.

Ανατριχίλα από ηχητικό ντοκουμέντο

Ενα ανατριχιαστικό ηχητικό ντουκουμέντο με πρωταγωνιστή τον Mad Clip έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, στον αέρα εκπομπής Super Κατερίνα ακούστηκε ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Mad Clip σε φίλο του, λίγες ημέρες πριν το μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

«Που να πάμε ρε θηρίο; Άστα! Μας έχουνε φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Κι αυτός ο κ…καιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμία στροφή γαμ…», έλεγε ο Mad Clip για τα λάστιχα του αυτοκινήτου του.

Από τον Παντελή Παντελίδη στον Mad Clip: Τα τροχαία επωνύμων που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Νέοι, λαμπεροί, πολλά υποσχόμενοι, με όλο το μέλλον να διαγράφεται μπροστά τους. Οι προοπτικές πολλές και όμως το νήμα της ζωής τους κόβεται με βία στην άσφαλτο. Παντελής Παντελίδης, Άννα Πολλάτου, Τόμας Πρωτόπαπας, Πάνος Ζάρλας και Mad Clip είναι μερικά από τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν τη χώρα μας και στα οποία έχασαν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι προβεβλημένοι στα Μέσα.

Ήταν Μάρτιος του 2013 όταν ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνό του όταν ξαφνικά έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Για περίπου δύο μήνες ο Τόμας βρισκόταν στη μονάδα της εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στις 21 Μαΐου του 2013. Ήταν μόλις 25 ετών. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Βασιλιάδες».

Γεννήθηκε στην Αγγλία από μητέρα Αγγλίδα και πατέρα Κρητικό και έζησε στην Ελλάδα μέχρι τα 17 του. Έπειτα επέστρεψε εκεί για να σπουδάσει Μάρκετινγκ και διαφήμιση. Είχε δουλέψει Mad TV ως παρουσιαστής και είχε κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Σοφία Κακαρελίδου.

Στις 17 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Άννα Πολλάτου αφήνει την τελευταία της πνοή σε ηλικία 30 ετών σε τροχαίο δυστύχημα. Η αθλήτρια έσβησε στην Εθνική Οδό Πύργου Πατρών, καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Το όνομά της δόθηκε προς τιμήν της στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ήταν 9 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν έγινε γνωστή η πληροφορία ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι τεχνικοί της Τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έγινε γνωστός μέσω της πλατφόρμας YouTube το 2010 όπου ο ίδιος αναρτούσε τα βίντεο του τραγουδώντας και παίζοντας με την κιθάρα με σκοπό να μην τα... ξεχάσει.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του νικητή του ριάλιτι «Power Of Love», που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα πάνω στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι επέστρεφε από το πάρτι των γενεθλίων του που του είχαν ετοιμάσει φίλοι και συγγενείς για τα 28α γενέθλια του.

Όλες οι ειδήσεις

The Queen’s Gambit: Η σκακίστρια Gaprindashvili μηνύει το Netflix - Το αστρονομικό ποσό που ζητά

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ ήξερα»

Jeff Bridges: «Η εμπειρία με τον κορονοϊό κάνει τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι»

Κέιτι Πάιπερ: Η ζωή της παρουσιάστριας 13 χρόνια μετά την επίθεση με οξύ στο πρόσωπο

θάνατοςPanik RecordsMad ClipΕλένη Φουρέιρασυναυλία