Lifestyle|18.09.2021 14:15

Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα, δύο μήνες μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Newsroom

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Αυθεντικός ερμηνευτής, λαϊκό είδωλο και άνθρωπος του πάθους. Σφράγισε μία ολόκληρη εποχή και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι. Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Η Άντζελα Γκερέκου, η οποία συμμετέχει στη δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», ταξίδεψε στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει τις σκηνές για το σίριαλ και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο. «Επιστροφή στα γυρίσματα» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός είχε σταματήσει για ένα μικρό διάστημα τα γυρίσματα. Μάλιστα, με εντολή του Αντρέα Γεωργίου έγινε ό,τι χρειαζόταν για να διευκολυνθεί η ίδια στα σετ των γυρισμάτων.

T

Στη δραματική σειρά, η Άντζελα Γκερέκου υποδύεται την Αθηνά Νομικού, τη χήρα του Ιπποκράτη. Εισοδηματίας, κοσμοπολίτισσα, φιλόδοξη, σκληρή, και απόλυτη. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό.

T

Όλες οι ειδήσεις

The Queen’s Gambit: Η σκακίστρια Gaprindashvili μηνύει το Netflix - Το αστρονομικό ποσό που ζητά

Γιάννης Πουλόπουλος: «Πουλάμε το ξενοδοχείο» αποκαλύπτει η σύζυγός του, έναν χρόνο μετά το θάνατό του

Ελένη Φουρέιρα: Λύγισε στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του Mad Clip - «Μας ακούς;»

Johnny Depp: Αρχεία αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη που βίωσε ως παιδί - Η χρήση ναρκωτικών από τα 11

Η γη της ελιάςΆντζελα ΓκερέκουΤόλης Βοσκόπουλος