Lifestyle|19.09.2021 10:23

The Voice: Με τρελό κέφι ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρεμιέρα - Ο Μουζουράκης ανέλαβε και χρέη ξεματιάσματος

Newsroom

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε ανανεωμένο για έκτη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πήραν τη θέση των coaches, οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή, ο φωτισμός άλλαξε και οι μελωδίες γέμισαν το πλατό.

Μετά την αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στη θέση της. «Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ και ήρθα για να κερδίσω» δήλωσε ο τραγουδιστής στην αρχή του πρώτου επεισοδίου. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε αισθητή την παρουσία του, όταν ένας παίκτης τραγούδησε του «Μαζί σου» και ο Αργυρός πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να χορεύει, πατώντας και το κουμπί.

Πάνος Μουζουράκης: Aνέλαβε και χρέη ξεματιάσματος

Στη συνέχεια, η Φανή Μελεμενή από την Εύβοια επέλεξε το «Levitating», αποσπώντας μέτρια σχόλια για την ερμηνεία της. Ωστόσο, την ώρα που οι συνάδελφοι του Πάνου Μουζουράκη προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη διαγωνιζόμενη εκείνος αποφάσισε να την... ξεματιάσει!

Μπλόκαραν την Παπαρίζου και εκείνη τους κυνηγούσε με… το τακούνι

Προς το τέλος του πρώτου επεισοδίου, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μηλιώτης από την Κύπρο, ο οποίος μόλις ανέβηκε στη σκηνή, εντυπωσίασε τους πάντες, επιλέγοντας να ερμηνεύσει το «Purple Rain». Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου είχε μπλοκαριστεί από κάποιον άλλον coach και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον Ανδρέα.

Έτσι, σηκώθηκε σε «έξαλλη» κατάσταση από την θέση της και προσπαθούσε να βρει τον υπαίτιο, βγάζοντας το τακούνι της για να τις «βρέξει» σε όποιον το έκανε.

Ναταλία Οσαουάρου: Η 16χρονη από την Νιγηρία που δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα της

Η Ναταλία Οσαουάρου συγκίνησε με την ιστορία της, αναφέροντας πως μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα και την αδερφή της, καθώς δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. Όσον αφορά τη μουσική, τραγουδά σε χορωδία της εκκλησίας και στην σκηνή του «The Voice» διάλεξε να ερμηνεύσει το «Hallelujah».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι ο Πάνος Μουζουράκης ξετρελάθηκαν τόσο πολύ με τη φωνή της που γύρισαν τις καρέκλες τους σχεδόν αμέσως, ενώ τελευταίος γύρισε ο Σάκης Ρουβάς. Το 16χρονο κορίτσι επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Σάρωσε η πρεμιέρα του «The Voice»

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του «The Voice» κατόρθωσε να σημειώσει μέσο όρο 26,8% στο δυναμικό κοινό και 30% στο γενικό σύνολο. Σε τέταρτο, μάλιστα, έφτασε μέχρι το 33,5% στο δυναμικό κοινό και 37,9% στο γενικό σύνολο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι σταθμοί να σημειώσουν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, εκτός από τον Alpha που μπόρεσε στη ζώνη 21:00 – 22:00 να κρατήσει διψήφια ποσοστά.

Όλες οι ειδήσεις

Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αρρώστησα, το έζησα πάλι»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Πουλάμε το ξενοδοχείο» αποκαλύπτει η σύζυγός του, έναν χρόνο μετά το θάνατό του

Ελένη Φουρέιρα: Λύγισε στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του Mad Clip - «Μας ακούς;»

Johnny Depp: Αρχεία αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη που βίωσε ως παιδί - Η χρήση ναρκωτικών από τα 11

Καίτη Γαρμπή για επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: «Η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη»

πρεμιέραThe VoiceΈλενα ΠαπαρίζουΚωνσταντίνος ΑργυρόςΠάνος ΜουζουράκηςΣΚΑΪΣάκης Ρουβάς