Lifestyle|21.09.2021 11:45

Θλίψη για τον διάσημο σχεδιαστή Tom Ford: Πέθανε ο σύζυγός του Richard Buckley

Newsroom

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο Richard Buckley, σύζυγος του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ (Tom Ford). Είχαν γνωριστεί σε μια επίδειξη μόδας το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014. Ο συντάκτης μόδας, Richard Buckley και σύντροφος επί 35 χρόνια του Tom Ford «πέθανε μετά από μακρά ασθένεια» το βράδυ της Κυριακής (19/09), στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Ο Ford είχε γνωρίσει τον Buckley σε μια επίδειξη μόδας το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014 - λίγο μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Με μεγάλη θλίψη ο Tom Ford ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου του συζύγου, Richard Buckley", γράφει η ανακοίνωση εκπροσώπων του Tom Ford. «Ο Richard πέθανε γαλήνια στο σπίτι, στο Λος Άντζελες, με τον Tom και τον γιο τους Jack στο πλευρό του», αναφέρει η ανακοίνωση.

T

Το ζευγάρι έχει ένα 8χρονο παιδί, τον Alexander John Buckley Ford. Ο Richard, ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στο λαιμό το 1989, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία πριν πάει το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, στο Μόναχο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος στον χώρο της μόδας, στο περιοδικό New York Magazine το 1979 και στη συνέχεια εργάστηκε στο Vanity Fair και στο Women's Wear Daily. Υπήρξε ακόμη, συντάκτης στην Ιταλική Vogue και αργότερα αρχισυντάκτης της Vogue Hommes International.

T

Ακόμη και μετά από τρεις δεκαετίες, ο Ford σε συνέντευξή του το 2016 είχε πει για τη σχέση του με τον Richard: «Ακόμα θυμάμαι έντονα την πρώτη φορά που γνώρισα τον Buckley» σε ένα ασανσέρ. Ο Ford είπε ότι ήξερε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τον Buckley.

Τομ Φορντ: Είμαι Παρθένος και δεν κυκλοφορώ στο φως της ημέρας

Είναι Παρθένος, αντιπαθεί το φως του ήλιου και έχει εμμονή με το βάρος του. Ο διάσημος σχεδιαστής Τομ Φορντ παραδέχτηκε πολλές ιδιαίτερες συνήθειές του στους The New York Times. Ο σχεδιαστής είπε ότι αν βρίσκεται σε ένα χώρο με φωτισμό, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον προσαρμόσει ή να αφαιρέσει λαμπτήρες που κρέμονται από την οροφή για να μην υπάρχει φως.

Η αποστροφή του Τομ Φορντ στα πολλά φώτα οδήγησαν τους υπεύθυνους του Tower Bar στο Λος Άντζελες να απευθυνθούν σε ηλεκτρολόγο για να προσθέσουν ειδικό διακόπτη, ώστε μόλις φθάνει ο σχεδιαστής μόδας στο τραπέζι που είναι πάντα κρατημένο για εκείνον να σβήνουν τα φώτα.

Στη συνέντευξη ο σχεδιαστής αποκαλύπτει ότι έχει και άλλα χαρακτηριστικά... βαμπίρ, φορά μόνο μαύρα ρούχα, καθώς δεν του αρέσουν τα χρώματα πάνω του, τα θεωρεί «κραυγαλέα» και δεν έχει καμία επιθυμία να βγαίνει έξω το μεσημέρι.

«Δεν μου αρέσει το μεσημέρι. Βγάλτε μία φωτογραφία οπουδήποτε στον κόσμο μεσημέρι. Θα φαίνεστε σαν κόλαση. Όλοι φαίνονται σαν κόλαση. Εκτός αν είσαι 18 ετών και κάτω. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν είσαι στα καλύτερά σου. Μου αρέσει το φως της ημέρας, αλλά όχι για να εμφανίζομαι δημόσια» ανέφερε.

Όλες οι ειδήσεις

Ζάχος Χατζηφωτίου: Στον Άλιμο στα 98 του για να θαυμάσει συλλεκτικά αυτοκίνητα

Βίκυ Καγιά: Το Dancing With The Stars και η δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM

Είναι ο πρίγκιπας Χάρι γιος του Καρόλου; - Η αλήθεια πίσω από τις φήμες

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα - 3 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Διαφάνι

σχεδιαστής μόδαςΤομ Φορντθάνατος