Άλεκ Μπάλντουιν: Γρονθοκόπησε κάποιον για μια θέση πάρκινγκ
NewsroomΟ διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν συμφώνησε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης θυμού, καθώς δήλωσε ένοχος ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν στην κατηγορία της παρενόχλησης, με αφορμή τον καβγά, στον οποίο ενεπλάκη, τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι γρονθοκόπησε κάποιον για μια θέση πάρκινγκ.
Ο 60χρονος ηθοποιός, ευρέως γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη μίμηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live», δήλωσε ένοχος στην κατηγορία της παρενόχλησης δευτέρου βαθμού, προτού ο δικαστής τον διατάξει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 120 δολαρίων και να επιστρέψει στο δικαστήριο την 27η Μαρτίου για να επιβεβαιώσει ότι ολοκλήρωσε τα μαθήματα διαχείρισης θυμού.
Ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι, ο Μπάλντουιν δεν θέλησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους πριν και μετά την ακροαματική διαδικασία. Ο Αμερικανός ηθοποιός- όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ - συνελήφθη τη 2α Νοεμβρίου με τις κατηγορίες της επίθεσης και παρενόχλησης. Είχε αφεθεί ελεύθερος την ίδια ημέρα, ενώ έξω από το δικαστήριο τον είχαν υποδεχθεί δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφοι.
Εκείνη την εποχή, ο διάσημος πρωταγωνιστής είχε αρνηθεί ότι είχε χτυπήσει κάποιον.
«Κανονικά, δεν θα σχολίαζα κάτι το τόσο ανήκουστο…» έγραφε τότε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του ιδρύματός του στο Twitter. «Εντούτοις, ο ισχυρισμός ότι γρονθοκόπησα κάποιον για μια θέση στάθμευσης είναι ψευδής».
- Έγραψε ιστορία η αποστολή Artemis II: Οδικός χάρτης του πιο φιλόδοξου σχεδίου της NASA και τι προοπτικές «ανοίγει»
- Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους
- Νέα «τορπίλη» Τραμπ προς Ιράν: «Μπορούμε να το τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα - Αυτή ίσως να είναι η αυριανή»
- Fuel Pass 2026: Ανατροπή στον τρόπο υποβολής των αιτήσεων μετά το «μαύρο» - Τι ισχύει πια με το ΑΦΜ