Lifestyle|22.09.2021 10:59

Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ

Newsroom

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η πασίγνωστη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου (21/9), ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, για την πρώτη από τις τρεις παραστάσεις με επιστολές και αναμνήσεις της σπουδαίας Ελληνίδας σοπράνο, Μαρίας Κάλλας.

Η ντίβα του σινεμά Μόνικα Μπελούτσι, έδωσε την πρώτη της παράσταση ως Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση ήταν εκεί για να τη θαυμάσει. Μεταξύ άλλων, την παράσταση είδαν διά ζώσης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, η Νατάσα Παζαΐτη, ο Μάριος Φραγκούλης, η Χριστίνα Παππά, η Μίνα Βαλυράκη, η Μαρίνα Πατούλη κ.αλ.

Η Άννα Βίσση κάθησε στις πρώτες σειρές του θεάτρου και ήταν εντυπωσιακή όπως πάντα με άνετο country look και τα αντίστοιχα εντυπωσιακά μποτάκια.

Η Άννα Βίσση στη Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο (NDP photo)

Μόνικα Μπελούτσι - Άννα Βίσση: Χέρι χέρι στο Ηρώδειο

Μετά την παράσταση, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τη Μόνικα Μπελούτσι και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Η Ελληνίδα ποπ σταρ έγραψε στη λεζάντα: «"Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" από τη μοναδική Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα».

T

Όλες οι ειδήσεις

Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του

Monica Bellucci: Έλαμψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο κοινό

Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου

Νίκος Βέρτης για κορονοϊό: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη - Νεότατη, χωρίς υποκείμενο νόσημα

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

ΗρώδειοΆννα ΒίσσηΜόνικα Μπελούτσι