Lifestyle|22.09.2021 14:11

Άννα Φόνσου για Λιγνάδη: «Θέλω να πάω να τον δω, αλλά θα στιγματιστώ» - Η καθημερινότητα του Φιλιππίδη στις φυλακές

Newsroom

Την έξοδό του από τη φυλακή θα ζητήσει από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα Τρίπολης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα, η Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ανέφερε ότι θα ήθελε να πάει να δει στη φυλακή τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά σκέφτεται ότι θα στιγματιστεί από τους συναδέλφους της. «Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Τρομερό! Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε».

Μετά το τέλος του βίντεο, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με αυστηρό τόνο: «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες. Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά το “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι δεν θα το έχει ακούσει».

Σπύρος Μπιμπίλας για Άννα Φόνσου: «Σε λίγο θα φοβόμαστε να μιλήσουμε»

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε: «Επειδή με την Άννα είμαστε κάθε μέρα μαζί, ξέρω τις θέσεις της. Είμαστε όλοι σε συναισθηματική φόρτιση και δεν μπορεί να περνάει κάτω από τέτοια κρίση η δήλωση του καθενός. Είναι σαν να ζούμε στην εποχή του μακαρθισμού και θα φοβόμαστε και να μιλήσουμε σε λίγο. Λέει κάποιος κάτι, εκατό άλλοι λένε μετά κάτι άλλο. Λέει κάποιος κάτι στο Instagram, άλλοι βρίζουν κι άλλοι λένε μπράβο. Αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ, ούτε μπορώ να το αντιμετωπίσω. Επίσης, είμαστε όλοι συνάδελφοι και σε αυτό το σινάφι, όπως είπε και η Φόνσου, θα πρέπει να ζούμε σε ομόνοια. Δεν μιλάω για αυτούς που εξάσκησαν την εξουσία τους λάθος και καλά κάνουν και βρίσκονται στην φυλακή για όλα αυτά που έκαναν».

Η καθημερινότητα του Φιλιππίδη στις φυλακές

Δύο μήνες μετά την προφυλάκισή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης -σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη - έχει εγκλιματιστεί με το περιβάλλον των φυλακών και προαυλίζεται κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Η ψυχολογική του κατάσταση τον πρώτο καιρό που μεταφέρθηκε στις φυλακές ήταν κακή, αλλά πλέον ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα. Τα επισκεπτήρια είναι συχνά από την σύζυγό του, ενώ ο γιος του έχει πάει ελάχιστες φορές».

Διαβάστε ακόμαΛένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αρρώστησα, το έζησα πάλι»

Όσον αφορά στην περιβόητη θεατρική παράσταση, την οποία ετοίμαζε ο Δημήτρης Λιγνάδης και είχε προτείνει να συμμετάσχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» αποκάλυψε πως η ιδέα ήταν του διευθυντή των φυλακών Τρίπολης, κ. Αντώνης Τσουρέκης, με αφορμή τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν θετικός στο να βοηθήσει μαζί με μία ομάδα 8 -10 ατόμων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Έχουν κάνει τις πρώτες πρόβες».

Όλες οι ειδήσεις

Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ

Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του

Monica Bellucci: Έλαμψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο κοινό

Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

φυλακήΠέτρος ΦιλιππίδηςΆννα ΦόνσουΔημήτρης ΛιγνάδηςΤρίπολη