Lifestyle|22.09.2021 16:38

Χάρης Τζωρτζάκης: Ετοιμάζει ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού του

Newsroom

Το πρωί της Τετάρτης (22/9), ο Χάρης Τζωρτζάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ετοιμάζει μία ταινία μικρού μήκους για το παιδί του που «χάθηκε» κατά τον έβδομο μήνα κύησης. «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Ο Χάρης Φραγκούλης θα παίζει και ο Ανδρέας Κοντόπουλος θα σκηνοθετεί. Και οι δύο είναι πολύ φίλοι μου» είπε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. «Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία. Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400 - 500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία».

Για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ο καθένας κρίνεται γι' αυτά που λέει. Ωστόσο, θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να εκφράζει ο άλλος αυτό που πιστεύει γιατί αλλιώς δεν μπορεί να δημιουργηθεί διάλογος». 

Όλες οι ειδήσεις

Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ

Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του

Monica Bellucci: Έλαμψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο κοινό

Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Χάρης Τζωρτζάκηςθάνατοςταινίες μικρού μήκουςηθοποιόςπαιδί