Lifestyle|30.10.2018 18:52

Από ποιον έχασε η Σελένα Γκόμεζ τα πρωτεία στο Ιnstagram

Newsroom

Η όμορφη τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ κατείχε μέχρι χθες (29/10) το προφίλ με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Με συνολικά 144.311.124 χρήστες να την ακολουθούν, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια «έτρεχε» τον κορυφαίο λογαριασμό στο Insta, τον οποίο και ανανέωσε πολύ συχνά με νέα από τη μουσική της καριέρα και σκηνές της προσωπικής της ζωής.  

T

Το Σεπτέμβριο του 2017, η Σελένα απογείωσε τα νούμερα των like της με τη «βόμβα» ότι έκανε μεταμόσχευση νεφρού. Η φίλη της Francia ήταν εκείνη που της έσωσε τη ζωή. Η Σελένα πάσχει από λύκο, ενώ πρόσφατα νοσηλεύτηκε με επεισόδιο ψυχολογικής κατάρρευσης, και δήλωσε ότι θα απέχει από τα social media: «Δεν έχω μπει στο internet εδώ και μήνες. Δεν έχω τον κωδικό μου για το Instagram. Ο λόγος είναι επειδή δεν είναι αληθινό για ‘μένα».

T

Ποιος, όμως, ήταν o διάσημος άνδρας που εκθρόνισε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια από το  Ιnstagram; Την πρώτη θέση έσπευσε να «αρπάξει» ο ποδοσφαιριστής σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 2017 «έριξε» το Instagram με τη φωτογραφία που πόζαρε με τον γιο του Κριστιάνο Jr, την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και το τέταρτο παιδί τους Ronny. Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ ενεργός στα social media και αυτό τον έφερε στην κορυφή.

T

Με τους ακολούθους του να έχουν ξεπεράσει τα 144.500.000, ο Ρονάλντο καταρρίπτει ακόμη ένα ρεκόρ, μετά τα ποδοσφαιρικά.

T
Σελένα ΓκόμεζΚριστιάνο Ρονάλντο