Lifestyle|24.09.2021 10:21

Δημήτρης Μακαλιάς: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Η ανάρτηση στο Instagram

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Δημήτρης Μακαλιάς γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, όπου φαίνεται ότι οι γιατροί του έχουν βάλει ορό. «Όλα καλά θα πάνε ε; ε;» έγραψε στη λεζάντα, ενώ δεν θέλησε να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αυτή την περίοδο, ο Δημήτρης Μακαλιάς συμμετέχει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ ΜαγγίραΜια εκπομπή γεμάτη καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία αλλά και μια εκπομπή με όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz. Μια διαφορετική ματιά στα social media με ό,τι πιο καυτό και καινούργιο κυκλοφορεί. Φρέσκα πρόσωπα, λαμπερούς καλεσμένους, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Στο «Ποιος είναι Πρωνιάτικα;», η Μπέττυ και η παρέα της κάνουν και γυμναστική, με το δικό τους τρόπο φυσικά. Παρουσιάζουν δραστηριότητες που μπορούν να γυμνάσουν αλλά και να προσφέρουν ευεξία. Η γυναικεία, και όχι μόνο ομορφιά, θέματα που αφορούν στις ανάγκες των παιδιών και των μαμάδων, τα αγαπημένα μας κατοικίδια, όλοι έχουν τη θέση τους στο «σπίτι» της Μπέττυς Μαγγίρα τη φετινή σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Μιχάλης Γούναρης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Michael Landon: Πωλείται το σπίτι του Τζο Ίνγκαλς από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Οι ταινίες της εβδομάδας: «Ένας Θρίαμβος» με δραματικές πτυχές και κοινωνικά μηνύματα

Δημήτρης Μακαλιάςηθοποιόςνοσοκομείο