Lifestyle|25.09.2021 12:56

Billie Eilish: Εχασα 100.000 ακόλουθους, επειδή άλλαξα - Οι άνθρωποι φοβούνται το μεγάλο στήθος

Newsroom

Η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish) θεωρεί άδικο το ότι μερικοί θαυμαστές της περιμένουν από εκείνη να παραμένει πάντα η ίδια, είτε αυτό είναι στη μουσική της είτε στις προσωπικές της επιλογές στο στιλ. Πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, «Happier Than Ever», η 19χρονη νικήτρια των Grammy έγινε ξανθιά Μέριλιν και φωτογραφήθηκε για τη Vogue, κάνοντας τεράστια στροφή στο στιλ της.

Η τραγουδίστρια που φορούσε πάντα φαρδιά ρούχα και είχε πράσινα μαλλιά, εμφανίστηκε τελείως διαφορετική, αποκαλύπτοντας και το ντεκολτέ της. Μιλώντας στο περιοδικό ELLE η σταρ είπε ότι έχασε χιλιάδες followers στο Instagram λόγω της αισθητικής αυτής ανανέωσης.

«Οι άνθρωποι κρατούν αυτές τις εντυπώσεις και έχουν μια προσκόλληση. Αλλά είναι πολύ ανθρώπινο. Έχασα 100.000 followers μόνο λόγω του στήθους. Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη», είπε γελώντας. Εξήγησε επίσης ότι αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, προκειμένου να αποβάλει τις πράσινες τούφες της και για να είναι πιο εναρμονισμένη με το κοινό.

«Δεν είχα κανένα στόχο αυτό να κάνει τους άλλους να σκέφτονται διαφορετικά για μένα. Είχα διαφορετικό χρώμα μαλλιών και διάθεση. Ήθελα αυτό το άλμπουμ να έχει τη σφραγίδα μου», εξήγησε. «Τις προάλλες, δημοσίευσα ένα βίντεο από τότε που είχα πράσινα μαλλιά και είδα τον κόσμο να λέει: "Μου λείπει αυτή η Μπίλι, η Μπίλι με τα πράσινα μαλλιά". Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο. Δεν είμαι απλώς διαφορετικές Barbies με διαφορετικά κεφάλια», είπε.

T

Ένας ακόμα λόγος που την απογοητεύει είναι η κριτική που της ασκείται για τα ρούχα που φοράει. «Τις προάλλες, αποφάσισα να φορέσω ένα tank top. Δεν ήταν καν προκλητικό. Αλλά ξέρω ότι οι άνθρωποι σκέφτηκαν: "...ντύνεται σέξι και προσπαθεί κάτι να δηλώσει". Και λέω, "Όχι, η ίδια είμαι. Έχει 500 βαθμούς και θέλω απλώς να φορέσω ένα tank top"».

«Δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;»

Για τους εσωτερικούς αγώνες που δίνει σε σχέση με την εικόνα του σώματός της και την επίδραση που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχολογία της μίλησε η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish) σε συνέντευξή της για την προώθηση του νέου της δίσκου «Happier Than Ever».

«Βλέπω ανθρώπους στο διαδίκτυο και είναι σαν να μην τους έχω ξαναδεί. Και αμέσως σκέφτομαι: "Θεέ μου, πώς φαίνονται έτσι;". Γνωρίζω καλά τα μυστικά αυτής της βιομηχανίας, και τι χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες και πραγματικά ξέρω τι φαίνεται αληθινό, αλλά μπορεί να είναι ψεύτικο. Ωστόσο, το βλέπω ακόμα και λέω: "Θεέ μου". Αυτό με κάνει να αισθάνομαι άσχημα», δήλωσε η 19χρονη τραγουδίστρια στην εφημερίδα «The Guardian».

T

Και συνέχισε: «Και εννοώ, ότι είμαι πολύ σίγουρη για το ποια είμαι και είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου… Προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;».

Η Άιλις είπε ακόμα ότι επηρεάζεται το πώς αισθάνεται με το σώμα της από τις φωτογραφίες που βγάζουν παπαράτσι καθώς και από τα σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις εικόνες αυτές.

«Όταν είμαι στη σκηνή, πρέπει να αποσυνδεθώ από τις ιδέες που έχω για το σώμα μου. Ειδικά επειδή φοράω ρούχα που είναι μεγαλύτερα και πιο εύκολα για να κινούμαι χωρίς να τα δείχνω όλα, μπορεί πραγματικά να μην είναι κολακευτικά. Στις φωτογραφίες μοιάζω σαν, δεν ξέρω σαν τι. Απλώς διαχωρίζω εντελώς αυτά τα δύο. Επειδή έχω μία τρομερή σχέση με το σώμα μου, όπως δεν το πιστεύετε, οπότε πρέπει απλώς να αποσυνδεθώ» πρόσθεσε η Άιλις.

T

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τις κοινωνικές πιέσεις που ασκούνται ειδικά στις νέες γυναίκες για την εικόνα τους. «Γιατί μας νοιάζει για τα μαλλιά; Γιατί όλοι μισούν τόσο πολύ τις τρίχες του σώματος, αλλά έχουμε ένα τεράστιο όγκο από τρίχες στο κεφάλι μας και αυτό θεωρείται όμορφο. Λοιπόν ποια η διαφορά; Θέλω να πω, λατρεύω τα μαλλιά και κάνω τρελά πράγματα με τα μαλλιά μου. Είμαι το ίδιο ένοχη με τους άλλους. Αλλά είναι τόσο περίεργο. Αν το σκεφτείς καλά τρελαίνεσαι».

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Εταιρεία που προσέλαβε ο πατέρας της παρακολουθούσε την κρεβατοκάμαρά της και ηχογραφούσε συνομιλίες

Μέγκαν Φοξ - Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρουν τόπλες με εσώρουχα της Κιμ

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της - Γιατί έφυγε από τον Alpha

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Σασμός: Τα social media βρήκαν τον δολοφόνο του Στεφανή - Νεκρή και η Βασιλική

φωτογράφησηinstagramΜπίλι ΆιλιςVogue