Lifestyle|25.09.2021 13:32

Tom Felton: Ο «Ντράκο Μαλφόι» της ταινίας Χάρι Πότερ κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ

Newsroom

Μπορεί αρχικά να ήταν... αντιπαθής γιατί έπαιξε τον ρόλο του κακού, αλλά ο ηθοποιός Τομ Φέλτον (Tom Felton), που έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Χάρι Πότερ», έχει το δικό του κοινό θαυμαστών που τον λατρεύουν. Ο 34χρονος κατέρρευσε σε γήπεδο γκολφ στο Γουισκόνσιν, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία για την υγεία του. Ο Τομ Φέλτον συμμετείχε σε τουρνουά γκολφ διάσημων, που διεξάγεται πριν από το Ryders Cup.

Ξαφνικά ο «Ντράκο Μαλφόι» δεν μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του και μεταφέρθηκε εκτός του γηπέδου γκολφ. Η Ένωση επαγγελματιών γκόλφερ Αμερικής ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα «ιατρικό περιστατικό» με τον ηθοποιό και μουσικό. «Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», σημείωσε ακόμη η ανακοίνωση, δίχως να δώσει άλλες λεπτομέρειες. 

T

Σε φωτογραφίες από το περιστατικό φαίνεται χλωμός και αδύναμος, ενώ πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι του τουρνουά έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ξαπλώσει σε ένα golf cart, με το οποίο μεταφέρθηκε. Στο τουρνουά ο Φέλτον ήταν στην ομάδα της Ευρώπης, με συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και τους πρώην σταρ του ΝΒΑ Τόνι Κούκοτς και Σάσα Βούγιασιτς.

Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει έως τώρα κάποιο δημόσιο σχόλιο για το περιστατικό. 

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Εταιρεία που προσέλαβε ο πατέρας της παρακολουθούσε την κρεβατοκάμαρά της και ηχογραφούσε συνομιλίες

Μέγκαν Φοξ - Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρουν τόπλες με εσώρουχα της Κιμ

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της - Γιατί έφυγε από τον Alpha

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Σασμός: Τα social media βρήκαν τον δολοφόνο του Στεφανή - Νεκρή και η Βασιλική

Χάρι ΠότερηθοποιόςHarry Potterγκολφ