Lifestyle|26.09.2021 13:04

Άννα Βίσση: Χαμός στην εμφάνισή της στο Μόντε Κάρλο - Ο χορός με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Newsroom

Η απόλυτη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου (25/9), σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το «Δώδεκα». Μετά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο με την Monica Bellucci, η Άννα Βίσση ταξίδεψε για την επόμενη πολυαναμενόμενη συναυλία της.  

Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής.  Ειδικά για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο «Salle des Etoiles» φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ο πριγκιπας Αλβέρτος χορεύει με την Άννα Βίσση το «Δώδεκα»

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το Salle des Etoiles μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς. Απαστράπτουσα η Άννα Βίσση με ολόσωμη λαμπερή φόρμα - custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου - χόρεψε μαζί του και του αφιέρωσε το... «Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα».

T
T
T

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους και η Αννίτα Ναθαναήλ. Μάλιστα, σε βίντεο που πόσταρε στο Instagram είδαμε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να αφιερώνει ένα τραγούδι τους γονείς και την αδερφή του κορυφαίου τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά, οι οποίοι διασκέδασαν στη συναυλία της.  

Η Άννα Βίσση στη θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles

Στα ελληνικά χρώματα ντύθηκε για μια ξεχωριστή βραδιά η θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles, στο Μονακό, πάνω στην οποία έχουν ερμηνεύσει τραγούδια, που άφησαν ηχηρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο πεντάγραμμο, οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον, Γουίτνεϊ Χιούστον.



Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, για ένα βράδυ μόνο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν πλήρωσαν 700 ευρώ εισιτήριο.

Ο σκοπός διοργάνωσης της ξεχωριστής βραδιάς, στην οποία πρωταγωνίστησε η κορυφαία ελληνική φωνή, αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

Όπως επισημαίνεται, εξάλλου και στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Βίντεο και φωτογραφίες από Άννα Βίσση live στο Μόντε Κάρλο

T
T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Φωκάς – Δραματική έκκληση για τον ηθοποιό: «Είναι ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι»

Christopher Reeve: Στον θρυλικό Superman που έμεινε τετραπληγικός είναι αφιερωμένο το Google doodle

Linda Evangelista και οι πλαστικές επεμβάσεις 8 διάσημων - «Πέτρωσε» το πρόσωπό μου, έπεσα θύμα

Elon Musk: Γιατί χώρισε μετά από 3 χρόνια την Καναδή τραγουδίστρια Grimes

Tom Felton: Ο «Ντράκο Μαλφόι» της ταινίας Χάρι Πότερ κατέρρευσε σε τουρνουά γκολφ

συναυλίαΜόντε ΚάρλοΜονακόπρίγκιπας ΑλβέρτοςΆννα Βίσση