Lifestyle|24.01.2019 09:43

Τα ζώδια της Πέμπτης (24/1)

Newsroom

Κριός

Στρέψε το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά. Η Σελήνη παραµένει στην Παρθένο και το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι αντοχές σου θα είναι εξαιρετικές για να ασχοληθείς µε την απαιτητική καθηµερινότητα. Οι κινήσεις σου σήµερα θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα ένα επαγγελµατικό σου ζήτηµα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στην Παρθένο και δηµιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως συναντήσεις ανθρώπους που θα σε µαγέψουν σε προσωπικό επίπεδο. Η ηµέρα µπορεί να φέρει γνωριµίες.

Δίδυµοι

Σήµερα προτίµησε να ασχοληθείς µε δουλειές που σχετίζεται µε το σπίτι σου καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η επαφή µε τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι η δύναµή σου σήµερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή σου διάθεση. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική πειθώ. Ετσι θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και θα κερδίσεις υποστηρικτές.

Λέων

Αλλη µία ηµέρα µε τα οικονοµικά σου σε πρώτο πλάνο. Η Σελήνη στην Παρθένο υποδηλώνει πως θα χρειαστείς καλύτερο πλάνο εσόδωνεξόδων για καλύτερο έλεγχο. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις τα χρήµατά σου µέσω µιας εργασιακής πρότασης που θα σου γίνει.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει την προσοχή, καθώς θα είναι δύσκολο να µη βρεθείς στο επίκεντρο. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είσαι αρκετά ισχυρογνώµων µε αποτέλεσµα να µην µπορεί εύκολα να τα βάλει κανείς µαζί σου, καθώς θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήµατα.

Ζυγός

Η Σελήνη παραµένει στην Παρθένο και ενισχύει την καχυποψία σου, την οποία πρέπει να προσέξεις καθώς σήµερα θα συνοδεύεται από έναν τόνο υπερβολής. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να καταλάβεις διαισθητικά κάθε άνθρωπο που θα σε πλησιάσει.

Σκορπιός

Σήµερα είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ακόµα και τυχαία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η ήµερα δεν θα έχει µόνο συναντήσεις µε παλιούς σου φίλους αλλά και ευκαιρίες για να κάνεις και νέους.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσµα ή θα ενισχύσει το ήδη υπάρχον, µε αποτέλεσµα να καταφέρεις ό,τι θελήσεις. Ιδιαίτερη σηµασία δώσε σε επαγγελµατικά σου ζητήµατα, καθώς αυτός είναι ο τοµέας που θα ευνοείται περισσότερο.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε εκπαιδευτικά ζητήµατα. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ βοηθητική για ό,τι σχετίζεται µε σεµινάρια, µεταπτυχιακά και γλώσσες. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δείχνει πως τίποτα δεν θα σε αποτρέψει να ξεκινήσεις κάτι που θα αυξήσει τις γνώσεις σου.

Υδροχόος

Πιθανό να έχεις σήµερα τις κλειστές σου, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σου αφήσει µεγάλες πιθανότητες εξωστρέφειας. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ηµέρα µπορεί να µην είναι κατάλληλη για βόλτες και πάρτι, όµως είναι κατάλληλη για διευθέτηση οικονοµικών ζητηµάτων.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα δώσεις σηµασία σε λεπτοµέρειες που ίσως να µη σου χρειάζονται, µε αποτέλεσµα να περάσεις από κόσκινο τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ωροσκόπιοζώδια