Lifestyle|24.01.2019 11:17

Νίκος Μουτσινάς: «Πέρασα το πένθος μόνος μου…»

Newsroom

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα» και έκανε τον απολογισμό των τελευταίων χρόνων της ζωής του.

Η ψυχή της εκπομπής «Για την Παρέα» στο Open Tv μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς αντιμετώπισε τον χαμό τριών αγαπημένων του προσώπων (της μητέρας, της γιαγιάς και του παππού του) μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια και γιατί αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου για να κόψει τον... ομφάλιο λώρο.

«Είχα ψαχτεί με ψυχολόγο τότε επί Όμορφου Κόσμου... είδα τον "καθρέφτη" μου στον Γρηγόρη και είπα θα πάω σε ψυχολόγο... (..) Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι οι γονείς του χώρισαν πριν γεννηθεί και μίλησε για τους παππούδες του που του στάθηκαν σαν γονείς. Αναφέρθηκε, επίσης, στην τελευταία τριετία της ζωής του που ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά όπως είπε ο ίδιος μέσα από αυτές τις δυσκολίες κατάφερε να βγει δυνατός, να βρει τον εαυτό του και σήμερα να είναι καλύτερα από ποτέ.

T

Αυτό το διάστημα, εκτός από την εκπομπή του στο Open, ο Νίκος Μουτσινάς σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Βερβερίτσα» στο Θέατρο Βρετάνια, με την Μαρία Σολωμού.

T
Open TVΝίκος Μουτσινάς