Lifestyle|28.09.2021 11:03

Άκης Πετρετζίκης: Γάμος και βάπτιση για τον σεφ - Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

Newsroom

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, το βράδυ της Δευτέρας (27/9), σε κτήμα στο Κορωπί, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Το πού θα γινόταν η τελετή παρέμεινε μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Άκης Πετρετζίκης -  Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Γάμος και βάπτιση του μικρού Αχιλλέα

Μετά τον γάμο τελέστηκε και η βάπτιση του ζευγαριού, που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Στιγμιότυπα από το μυστήριο αλλά και το πάρτι που ακολούθησε και το μανού ήταν δικό του, δημοσίευσε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

Οπως φαίνεται στα βιντεάκια του σεφ, η νύφη επέλεξε ένα ρομαντικό στιλ νυφικού, με δαντελένια μανίκια, έχοντας τα μαλλιά της ελεύθερα, με χαλαρές μπούκλες. Στη δεξίωση που ακολούθησε, το ζευγάρι έκανε είσοδο υπό τους ήχους του Star Wars. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία κρατούσε στα χέρια της τον μικρό Αχιλλέα, και ο Άκης Πετρετζίκης έλαμπαν από ευτυχία.

Ο chef Γιάννης Μπουροδήμος για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

Ο φίλος του Άκη Πετρετζίκη και σεφ, Γιάννης Μπουροδήμος, μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open για τον γάμο του φίλου του.

Ο Άκης Πετρετζίκης - σύμφωνα με δημοσιεύματα- δεν γνώρισε τη σύντροφό του και μητέρα του μικρού Αχιλλέα μέσα από τον χώρο της μαγειρικής ή της σόουμπιζ, αλλά από τα social media. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ εργάζεται ως νοσοκόμα.

Όλες οι ειδήσεις

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη - Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική

Σπύρος Φωκάς: «Ζούμε αξιοπρεπώς, μην μας αναστατώνετε» λέει η σύζυγός του - Δείτε το κοντέινερ που ζουν

Angelina Jolie - The Weeknd: Το τρίτο ραντεβού και οι φήμες για φλογερό ειδύλλιο

Animasyros 2021: Ενίσχυση των γυναικών στον χώρο του animation - Μεγάλη νικήτρια στα βραβεία του φεστιβάλ η Joanna Quinn

Άκης Πετρετζίκηςβάπτισηγάμος