Lifestyle|28.09.2021 13:37

Η ζωή του Will Smith σε βιβλίο - Η βία από τον πατέρα του και ο «ανοικτός γάμος» με την Jada Pinkett

Newsroom

Μια συνέντευξη για να γνωρίζουμε τον «αληθινό Will Smith» έδωσε ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός στο περιοδικό GQ Νοεμβρίου, μιλώντας για τη δεκαετία των 50, τις αλλαγές στη ζωή του και τον «ανοικτό γάμο» με τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ ΣμιθΣτη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ υποστήριξε ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως μονογαμική, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε.

Για δεκαετίες ο Γουίλ Σμιθ είχε το στόχο να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ στον πλανήτη. Και όντως η «φόρμουλα» λειτούργησε και έκανε box office επιτυχίες από το 1996 με το «Independence Day», στο 2008 με το «Hancock». Τα τελευταία 10 χρόνια ο Σμιθ έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του εσωτερική εξέλιξη. Από τον σταρ Γουίλ Σμιθ στον απλό άνθρωπο Γουίλ Σμιθ. 

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πέρασα το πρώτο μισό της ζωής μου να μαζεύω, να μαζεύω, να μαζεύω και τώρα στο δεύτερο μισό θα δίνω, θα δίνω, θα δίνω» είπε ο ηθοποιός στο GQ.

Γουίλ Σμιθ: Όταν ο πατέρας μου έδωσε μπουνιά στη μητέρα μου 

Τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will». Στο βιβλίο περιγράφει την σκληρή σχέση με τον πατέρα του και τη μία στιγμή που καθόρισε όλη του τη ζωή. Στην ηλικία 9 ετών είδε τον πατέρα του να ρίχνει μία γροθιά στη μητέρα του, στο πλάι στου κεφαλιού της. Θυμάται έντονα ότι πάγωσε από τον φόβο και από τότε θεωρούσε τον εαυτό του «φοβισμένο». Ο ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει ποτέ αυτό το περιστατικό για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν πολύ ενεργό πρόσωπο στη ζωή του μέχρι τον θάνατό του το 2016. « Ο πατέρας μου με βασάνισε αλλά ήταν και ο πιο σημαντικό άνδρας που γνώρισα. Ήταν μία ευλογία στη ζωή μου, αλλά και η πηγή του φοβερότερου πόνου για μένα».

Η κωμωδία τα άλλαξε όλα για τον ηθοποιό, που μετά τον θάνατο του πατέρα του αποφάσισε να πει την ιστορία του. 

«Η Τζέιντα δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο»

Αναφορικά με τον γάμο του αναφέρει: «Η Τζέιντα δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ». Ο ηθοποιός, παραγωγός, ράπερ και στιχουργός ανέφερε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του «έδωσαν ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία» στην ένωσή τους, διότι για αυτούς ο γάμος «δεν μπορεί να είναι φυλακή».

T

Ο Γουίλ Σμιθ αναγνώρισε επίσης ότι η «απιστία» της γυναίκας του με τον 27χρονο τραγουδιστή Αύγουστο Αλσίνα φάνηκε σαν να ήταν η μόνη που είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά «δεν είναι έτσι» άφησε να εννοηθεί ο 53χρονος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του άρθρου. Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζέιντα το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 23χρονο σήμερα Τζέιντεν και την 21χρονη Γουίλοου, ενώ έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Γάμος και βάπτιση για τον σεφ - Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες» και τις κακές κριτικές που είχε στο θέατρο - «Ένιωθα άχρηστος»

R. Kelly: Ένοχος για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων - Η ιστορία της Aaliyah

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού

γάμοςαπομνημονεύματαΤζάντα Πίνκετ ΣμιθπατέραςΓουίλ Σμιθ