Lifestyle|01.10.2021 12:57

Ο Σαρκοζί με «βραχιολάκι», ενώ η Κάρλα Μπρούνι κατακτά την πασαρέλα του Balmain

Newsroom

Δικαστήριο των Παρισίων έκρινε ένοχο τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί  για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2012 και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους χωρίς αναστολή, την οποία θα μπορέσει να εκτίσει κατ’ οίκον. Ο Σαρκοζί φόρεσε βραχιολάκι και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Την ίδια στιγμή η λαμπερή σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι περπάτησε στην πασαρέλα του Balmain, που φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια δημιουργικής δράσης του Ολιβιέ Ρουστέινγκ.

Διαβάστε επίσηςLinda Evangelista και οι πλαστικές επεμβάσεις 8 διάσημων - «Πέτρωσε» το πρόσωπό μου, έπεσα θύμα

Πρόκειται για τη δεύτερη καταδίκη του Σαρκοζί τη φετινή χρονιά. Ο Σαρκοζί καταδικάστηκε την 1η Μαρτίου σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων το ένα χωρίς αναστολή για διαφθορά και αθέμιτη επιρροή στην λεγόμενη υπόθεση των «υποκλοπών» Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το συντηρητικό κόμμα ξόδεψε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τα 22,5 εκατομμύρια ευρώ που επέτρεπε ο εκλογικός νόμος σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και στη συνέχεια προσέλαβε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να «κρύψει» το κόστος.

Επίδειξη Balmain - Κάρλα Μπρούνι, Ναόμι Κάμπελ, Μίλα Γιόβοβιτς και Νατάλια Βοντιάνοβα

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι μαζί με άλλα διάσημα μοντέλα που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στον χώρο της μόδας -και όχι μόνο- ανέβηκαν στην πασαρέλα για να τιμήσουν τα 10α γενέθλια του τον σχεδιαστή Ολιβιέ Ρουστέινγκ στον οίκο Balmain. Ανάμεσά τους οι «βετεράνοι της μόδας» η Ναόμπι Κάμπελ, η Μίλα Γιόβοβιτς και η Νατάλια Βοντιάνοβα.

T
T

Νικολά Σαρκοζί: Φυλάκιση ενός έτους για την υπόθεση Bygmalion – Θα την εκτίσει κατ’ οίκον

Φυλάκιση ενός έτους, επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας του 2012. Ο Σαρκοζί θα εκτίσει την ποινή στο σπίτι του.

Η λεγόμενη υπόθεση Bygmalion αφορά την υπέρβαση του ορίου των προεκλογικών δαπανών του πρώην προέδρου της Γαλλίας. Είναι η δεύτερη καταδίκη φέτος για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας. Γαλλικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον περασμένο Μάρτιο για διαφθορά.

Επίδειξη Balmain: 10 χρόνια στο τιμόνι ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ - Το μήνυμα της Μπιγιονσέ

O διάσημος γαλλικός οίκος μόδας γιόρτασε με μια λαμπερή επίδειξη τα 10 χρόνια του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στη θέση του δημιουργικού διευθυντή. Τα μοντέλα έλαμψαν στο κατάμεστο music hall κοντά στον Σηκουάνα.

T

Με τον Ολιβιέ Ρουστέινγκ έχει συνεργαστεί πολλές φορές η ντίβα της ποπ, Μπιγιονσέ, η οποία έστειλε ηχητικό μήνυμα και ευχαρίστησε τον σχεδιαστή που με τις δημιουργίες του «πολλαπλασίασε» την δυναμική της και το «μήνυμα» γυναικείας ενδυνάμωσης που περνάει μέσα από τη μουσική της.

Ο σχεδιαστής πόσταρε στα social το φινάλε της επίδειξης, καθώς και το μήνυμα της Μπιγιονσέ.

T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Πριγκίπισσα Μάκο: Θα αρνηθεί και 1 εκατ. δολάρια προκειμένου να παντρευτεί τον «θνητό» αγαπημένο της

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett μιλούν για τη φιλία τους στο τρέιλερ για το άλμπουμ «Love for Sale»

George Clooney και Brad Pitt σε νέο αστυνομικό θρίλερ - Μοναχικοί «λύκοι» που δρουν στο περιθώριο

Οι ταινίες της εβδομάδας: «No Time to Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον τελευταίο 007 της καριέρας του

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

BalmainΝαόμι ΚάμπελΝικολά ΣαρκοζίΚάρλα ΜπρούνιΟλιβιέ Ρουστέινγκ