Lifestyle|01.10.2021 16:18

Στο Μονακό η Sharon Stone - Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Αλβέρτο στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ

Newsroom

Η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» στη Γαλλική Ριβιέρα, δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Η διάσημη, Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα Dolce & Gabbana, στο πλάι του πρίγκιπα του Μονακό, ο οποίος φορούσε ένα λευκό σμόκιν.

Η σταρ έλαβε ενθουσιώδη μηνύματα από θαυμαστές και φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης της Μπρουκ Σιλντς, η οποία σχολίασε: «Γίνεσαι όλο και πιο όμορφη!».

Το φόρεμά της ήταν εντυπωσιακό, με σέξι μπούστο, και λεπτές τιράντες και το συνδύασε με ασημένια πέδιλα και ένα λαμπερό clutch στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με το People ήταν η δεύτερη εμφάνισή τους μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, καθώς ο Αλβέρτος ήταν επίσης παρών στο λαμπερό γκαλά της «Planetary Health» στο Μόντε Κάρλο όπου η Στόουν ήταν τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Εκεί, ο Αλβέρτος απένειμε στη σταρ το «Βραβείο επιτευγμάτων ζωής» του ιδρύματος Πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό, «σε αναγνώριση της αξιοσημείωτης δράσης της για τη χειραφέτηση των γυναικών, της δράσης της για ιατρική έρευνα και τις συνεχείς προσπάθειές της να αλλάξει τον κόσμο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γκαλά. Η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε μία εντυπωσιακή λιλά τουαλέτα Dolce & Gabbana κοσμήματα chopard και μαύρα πέδιλα.

T

Οι δυο τους διατηρούν φιλική σχέση, καθώς ο φακός τους απαθανάτισε και τον Φεβρουάριο του 2020 στο Μπέβερλι Χιλς.

T

Όλες οι ειδήσεις

Πριγκίπισσα Μάκο: Θα αρνηθεί και 1 εκατ. δολάρια προκειμένου να παντρευτεί τον «θνητό» αγαπημένο της

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett μιλούν για τη φιλία τους στο τρέιλερ για το άλμπουμ «Love for Sale»

George Clooney και Brad Pitt σε νέο αστυνομικό θρίλερ - Μοναχικοί «λύκοι» που δρουν στο περιθώριο

Οι ταινίες της εβδομάδας: «No Time to Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον τελευταίο 007 της καριέρας του

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

Μονακόπρίγκιπας ΑλβέρτοςπρεμιέραΣάρον ΣτόουνNo Time To DieΤζέιμς Μποντ