Lifestyle|02.10.2021 11:52

Μαίρη Λίντα: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο Γηροκομείο Αθηνών

Newsroom

Μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Γηροκομείο Αθηνών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, οργανώθηκε μία μικρή γιορτή και κατά τη διάρκεια αυτής απονεμήθηκε ειδικό τιμητικό βραβείο στην Μαίρη Λίντα για την προσφορά της στη μουσική και γενικότερα στον πολιτισμό.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Επίσης, τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Κωνσταντίνα.

Η Μαίρη Λίντα, φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών κοντά τρία χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε αναφέρει: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια. Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».

Όλες οι ειδήσεις

Πριγκίπισσα Μάκο: Θα αρνηθεί και 1 εκατ. δολάρια προκειμένου να παντρευτεί τον «θνητό» αγαπημένο της

Στο Μονακό η Sharon Stone - Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Αλβέρτο στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ

George Clooney και Brad Pitt σε νέο αστυνομικό θρίλερ - Μοναχικοί «λύκοι» που δρουν στο περιθώριο

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

τραγούδιΜαίρη Λίντα