Lifestyle|02.10.2021 11:49

Ελένη Δήμου: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Newsroom

Μετά την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία αποκάλυψε μέσω Instagram ότι βρίσκεται σε καραντίνα καθώς είναι θετική στον κορονοϊό, ακόμη ένα μέλος του J2US φαίνεται πως χτυπήθηκε από τον Covid-19. Αυτό δεν είναι άλλο από την Ελένη Δήμου, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτήρια» με έντονα συμπτώματα.

Η 63χρονη τραγουδίστρια είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς» έγραψε η Ελένη Δήμου σε ανάρτηση που έκανε στα social media. 

Εβελίνα Νικόλιζα: «Εκανα πυρετό, μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου»

Σε βίντεο, που δημοσίευσε η Εβελίνα Νικόλιζα στο Instagram, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Mε βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρίσει γιατί εγώ βγήκα θετική τη Δευτέρα οπότε από τότε έχουν κάνει το τεστ όλοι οι δικοί μου, και από την εκπομπή, και ο Κλεάνθης ακόμα που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν. Οπότε αυτό μου δίνει μια ηρεμία στην ψυχούλα μου και μπορώ να σας το λέω χαρούμενη. Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37.5, μύτη, λαιμό, έχω χάσει τη γεύση μου.

Αλλά και τώρα που δεν έχω γεύση πάλι παχυντικά θέλω να τρώω. Πρώτα θα βγει η ψυχή και μετά το χούι…. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες. Έχουμε χωρίσει το σπίτι, στο ένα μπάνιο πηγαίνω εγώ και μετά βάζω χλωρίνες, στο άλλο μπάνιο πηγαίνει ο Κλεάνθης. Δεν κυκλοφορούμε στους ίδιους χώρους, δεν έχει κολλήσει, δεν θα κολλήσει». 

Όλες οι ειδήσεις

Μαίρη Λίντα: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο Γηροκομείο Αθηνών

Ζωή Παπαδοπούλου: Προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης

Στο Μονακό η Sharon Stone - Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Αλβέρτο στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ

Τονι Σφήνος για Πασχάλη: «Δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τη δουλειά μου»

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

Ελένη ΔήμουΕβελίνα ΝικόλιζαJ2USτραγουδίστριαΚορονοϊός