Lifestyle|03.10.2021 10:32

Κλέλια Ρένεση: «Δεν είχα όνειρό μου να κάνω παιδιά»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη μητρότητα. Όσον αφορά το πώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, η ηθοποιός ανέφερε: «Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη "Μουρμούρα". Τότε είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια, που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά». 

Και συνέχισε: «Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν».

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Ρένεση: «Μηδέν κενές ΜΕΘ η Αττική και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κλέλια Ρένεση δήλωσε πως «δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω ν' αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».

Την άνοιξη του 2019, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Κοραλία. «Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς γυναικοκτονίες»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κλέλια Ρένεση μίλησε για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, τονίζοντας πως όνειρό της είναι να ζει σε έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλους. «Γράφω, γιατί ξέρω ότι ως δημόσιο πρόσωπο, μπορώ να μιλήσω στις ψυχές των ανθρώπων. Προσπαθώ με όσα μέσα έχω, να φτιάξω ένα δρόμο για να βαδίσει το δικό μου όνειρο. Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς γυναικοκτονίες. Δεν μπορώ να το κρύψω. Ονειρεύομαι έναν κόσμο πιο δίκαιο, ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν έχει σημασία ποια είναι η σεξουαλικότητά σου». 

Όλες οι ειδήσεις

Rami Malek για No Time To Die: «Ο James Bond είναι το σπίτι του Daniel Craig»

«Τελευταία Ώρα»: Γνωρίστε τα πρόσωπα της νέας σειράς μυστηρίου του OPEN

Τονι Σφήνος για Πασχάλη: «Δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τη δουλειά μου»

Ελένη Δήμου: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Κλέλια ΡένεσημητρότηταΜην αρχίζεις τη Μουρμούρα