Lifestyle|04.10.2021 15:56

Πρίγκιπας Χάρι: Το παλάτι φοβάται ότι θα αποκαλύψει τον «βασιλικό ρατσιστή» στο νέο του βιβλίο

Newsroom

Αναστάτωση φέρνει στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, στην οποία πολλοί φοβούνται ότι θα αποκαλυφθεί το όνομα του «βασιλικού ρατσιστή» - του προσώπου δηλαδή που αναρωτιόταν για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι. Τη «λεπτομέρεια» αυτή μοιράστηκε το ζεύγος στη συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρι, λέγοντας ότι η... ανησυχία αυτή δεν διατυπώθηκε ούτε από τη βασίλισσα Ελισάβετ ούτε για από τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο 37χρονος πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει με όλους τους φίλους της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς βασικό κομμάτι του βιβλίου θα αφορά και τη μητέρα του. Το βιβλίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και έναν χρόνο, υπό άκρα μυστικότητα και το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Χάρι έχει πάρει προκαταβολή 15 εκατομμύρια λίρες από τον εκδοτικό οίκο. Το όνομα του ανθρώπου που έχει αναλάβει τη συγγραφή ως ghostwriter (συγγραφέας-φάντασμα) δεν θα αναφέρεται, αν και θεωρείται ότι είναι ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ, βραβευμένος και με Πούλιτζερ.

«Γράφω αυτό το βιβλίο όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έχω γίνει»

Το επίμαχο βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Είναι ο ίδιος οίκος με τον οποίο συνεργάστηκε και η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μάρκλ. Εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο «The Bench» και υπάρχει μια συμφωνία του ζεύγους με τον συγκεκριμένο οίκο για έναν αριθμό βιβλίων. «Γράφω αυτό το βιβλίο όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έχω γίνει», δήλωσε ο Χάρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιμελητή του βιβλίου, αυτό θα αποτυπώνει με ειλικρίνεια και ωμότητα τη διαδρομή της ζωής του Χάρι, από την παιδική του ηλικία έως σήμερα. Τίποτα δεν θα μείνει εν κρυπτώ, ακόμα και οι περίπλοκες σχέσεις με την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και ο θάνατος της μητέρας του. Φυσικά, η σχέση του με τη Μέγκαν και όλα τα παρελκόμενα αυτής θα έχουν την τιμητική τους. Το Μπάκιγχαμ από την άλλη φοβάται ότι όλα όσα θα περιλαμβάνονται στο βιβλίο θα σκιαγραφήσουν μια αρνητική εικόνα για τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν κοσμούν το εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Στον κατάλογο φιγουράρουν επίσης οι τραγουδίστριες Μπίλι Άιλις και Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς. Ο Χάρι και η Μέγκαν δεσπόζουν σε ένα από τα επτά εξώφυλλα που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως με τα τιμώμενα πρόσωπα. Στη φωτογραφία, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ντυμένοι απλά και ποζάρουν με φόντο δέντρα.

Όλες οι ειδήσεις

Pandora Papers: Shakira, Claudia Schiffer και τα κέρδη των διάσημων από τις «χρυσές» offshore

Eric Burdon και Sting με φόντο την Ακρόπολη - Δύο θρύλοι σε μια «ιστορική» φωτογραφία

Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού - «Δεν μπορώ να το αποφύγω, είμαι χάλια»

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Λάμπρος σε κακή κατάσταση στη Λέρο - Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Rami Malek για No Time To Die: «Ο James Bond είναι το σπίτι του Daniel Craig»

Βασίλισσα ΕλισάβετΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλΜπάκιγχαμ