Lifestyle|06.10.2021 15:36

Bretman Rock στο Playboy: Για πρώτη φορά γκέι άνδρας ποζάρει στο εξώφυλλο

Newsroom

Ιστορία έγραψε το Playboy, αλλά και ο 23χρονος influencer Μπρέτμαν Ροκ (Bretman Rock), που έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος άνδρας που φωτογραφήθηκε και εμφανίστηκε στο πρωτοσέλιδο του γνωστού ανδρικού περιοδικού.

«Το να έχει το Playboy άνδρα στο εξώφυλλό του, είναι τεράστια ευκαιρία για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα», ανέφερε ο Rock. Θυμίζουμε ότι ο Rock είναι ο τρίτος άνδρας ο οποίος εμφανίζεται μόνος στο εξώφυλλο του περιοδικού αυτού, μετά τον δημιουργό του, Χιου Χέφνερ και τον μουσικό, Μπαντ Μπάνι. Ο Μπρέτμαν έχει ξανασυνεργαστεί με το Playboy, λανσάροντας σειρά ρούχων για τη φίρμα.

Ποιος είναι ο Bretman Rock - Tο εξώφυλλο του Playboy

Ο 23χρονος Μπρέτμαν Ροκ είναι influencer ομορφιάς από τις Φιλιππίνες και περσόνα των social media. Zει στην Χονολουλού. Έγινε γνωστός μέσα από τα βίντεό του στο YouTube και το Vine το 2015. Το 2021 ο Rock έκανε το δικό του ριάλιτι με τίτλο «MTV Following: Bretman Rock» όπου το κοινό είδε κομμάτια από την καθημερινότητα και τη ζωή του influencer και απέκτησε μεγάλο ρεύμα θαυμαστών.

O Rock βραβεύτηκε στα People's Choice Awards με τους τίτλους «Beauty Influencer» και «Breakthrough Social Star», στο πλαίσιο των στα 2021 MTV Movie and TV Awards. Είναι ξάδερφος της 24χρονης τραγουδίστριας από τις Φιλιππίνες, Bella Poarch.

T
T
T

Η φωτογράφιση έγινε για την ψηφιακή εκδοχή του περιοδικού, μιας και για εμπορικούς λόγους το Playboy έχει αναστείλει την έντυπη έκδοσή του από τον Μάρτιο του 2020 - μετά από 66 χρόνια λειτουργίας. Το ψηφιακό εξώφυλλο φωτογραφήθηκε από τον Brian Ziff και ο Rock φοράει τα θρυλικά «αυτάκια» του Playboy, τα οποία έχουν βάλει τόσες και τόσες διάσημες θεές της μόδας και της ομορφιάς- όπως η Κέιτ Μος και η Ντόλι Πάρτον. 

Όλες οι ειδήσεις

Σοφία Μουτίδου: Στη σκηνή με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου και πρωταγωνιστές μιλούν για το βιβλίο-prequel της σειράς

«Μίλησα με τη Μιμή Ντενίση»: Τι απαντά ο Γιώργος Πατούλης για τα σκηνικά της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

GNTM 4 makeover: Δεν ήξεραν τη Cher και η έκρηξη της Ζενεβιέβ - «Είναι ντροπή σου»

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Η συνεργασία με τον DiCaprio

Gloria Leonard: Η χρηματίστρια της Wall Street που εμπνεύστηκε τις «ροζ γραμμές»

ομοφυλόφιλοςΛΟΑΤΚΙlgbtqεξώφυλλοPlayboy