Lifestyle|07.10.2021 09:54

Πέτρος Ιακωβίδης: Πρώτη φορά τραγούδησα στην Καβάλα σε ηλικία 13 ετών

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (6/10), ο Πέτρος Ιακωβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τις απίθανες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες, θυμήθηκε την πρώτη φορά που βγήκε να τραγουδήσει στην πίστα, σε ηλικία 13 ετών και περιέγραψε το «τρέμουλο» που είχε το καλοκαίρι, στην πρώτη του συναυλία μετά την καραντίνα.

«Πρώτη φορά τραγούδησα στην Καβάλα. Με πήγαινε ο μπαμπάς μου και το πρωί πήγαινα σχολείο. Ήμουν στο σπίτι και χτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο μαέστρος του μαγαζιού, ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, που ήταν και δάσκαλός μου. Ο μπαμπάς μου, μού είπε ότι συνεννοήθηκε με τον Νίκο Κουρκούλη (σ.σ. θείος του) για να ξεκινήσω να τραγουδάω. Μου έδωσε τρία τραγούδια και ξεκίνησα» ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως η καραντίνα για εκείνον ήταν μία δύσκολη συγκυρία που τον έβγαλε εκτός φόρμας. «Όταν βγήκα να τραγουδήσω με το "Μη Θυμώνεις" άκουσα τον κόσμο που το τραγουδούσε απ' έξω με έπιασε τρέμουλο και αγχώθηκα. Για δέκα λεπτά δεν μπορούσα να τραγουδήσω».

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Bretman Rock στο Playboy: Για πρώτη φορά γκέι άνδρας ποζάρει στο εξώφυλλο

«Μίλησα με τη Μιμή Ντενίση»: Τι απαντά ο Γιώργος Πατούλης για τα σκηνικά της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Η συνεργασία με τον DiCaprio

καραντίναΠέτρος ΙακωβίδηςΝατάσα ΘεοδωρίδουΚορονοϊόςΚαβάλα