Lifestyle|07.10.2021 11:53

t.A.T.u.: Οι Ρωσίδες Lena Katina και Julia Volkova επιστρέφουν με νέα τραγούδια

Newsroom

Η Lena Katina και η Julia Volkova, οι οποίες έγιναν γνωστές μέσα από την εμφάνισή τους στη Eurovision, ενώθηκαν ξανά και ετοιμάζουν νέα τραγούδια. Οι t.A.T.u. εκπροσώπησαν τη Ρωσία το 2003, με το τραγούδι «Ne ver’, ne boisia», όπου κατέλαβαν την τρίτη θέση. Εκείνη τη χρονιά, πρώτη τερμάτισε η Τουρκία, με τη Sertab Erener και το «Everyway that I Can».

Οι t.A.T.u. δημιουργήθηκαν το 1999 από τον Ivan Shapovalov. To όνομά τους είναι η σύντομη εκδοχή της ρωσικής φράσης «Эта девочка любит ту девочку», που σημαίνει «αυτό το κορίτσι αγαπάει εκείνο το κορίτσι». Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, πούλησαν σχεδόν 15.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, γεγονός που τις έκανε το πιο επιτυχημένο συγκρότημα στη μουσική ιστορία της Ρωσίας. Ήταν το πρώτο συγκρότημα που έλαβε IFPI Ευρωπαϊκό πλατινένιο βραβείο για το ίδιο άλμπουμ σε δύο διαφορετικές γλώσσες.

Το Μάρτιο του 2011, οι t.A.T.u. ανακοίνωσαν τη διάλυση τους, με τη Julia Volkov και τη Lena Katina ν' ακολουθούν σόλο καριέρες. Τον πρώτο καιρό, τα δύο κορίτσια έδιναν την εντύπωση πως είχαν ερωτικό δεσμό μεταξύ τους, αλλά όπως υποστήριξαν το 2003, σ' ένα ντοκιμαντέρ για εκείνες, ξεκαθάρισαν πως αυτό ήταν απλά και μόνο το ύφος του συγκροτήματος και ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Η συνεργασία με τον DiCaprio

ΡωσίασυγκρότημαEurovision