Lifestyle|07.10.2021 12:19

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό – Η Δανάη λιβάνισε τη Μελέτη

Newsroom

Έξω φρενών αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης από το «Καλημέρα Ελλάδα», όταν ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη με αντιπαραθέσεις που έφτασαν μέχρι το Ολοκαύτωμα. «Υπάρχει στιγμή που δεν πρέπει ν' αποχωρούν οι βουλευτές αλλά πρέπει να αποχωρούν οι δημοσιογράφοι. Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το ύφος της συζήτησης» είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και έφυγε από το πλατό.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης έδωσε πάσα στο επόμενο θέμα και όταν ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε δήλωσε: «Ένιωσα ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω όχι να διευθύνω τη συζήτηση. Υπάρχουν κάποιοι από σας που λέτε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους βουλευτές. Εγώ νιώθω την ανάγκη ότι συγγνώμη θα έπρεπε να μας ζητήσουν όλοι γιατί δεν τηρούν την τηλεοπτική λογική μιας συζήτησης πιστεύοντας ότι ανεβάζοντας τους τόνους αυτό μας συμφέρει γιατί φέρνει τηλεθέαση. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε το έχω επιδιώξει. Ένιωσα φοβερά άσχημα να παρακολουθήσω αυτό το θέμα».

Την ίδια ώρα, η Δανάη Μπάρκα εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη με παντόφλα και κάλτσα και λιβάνισε τα πάντα. Η παρουσιάστρια έκανε το σταυρό της και ζήτησε να ξεματιάσουν τον Κώστα Τσουρό που κάθε μέρα σωριάζεται από το… μάτι.

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

t.A.T.u.: Οι Ρωσίδες Lena Katina και Julia Volkova επιστρέφουν με νέα τραγούδια

Δανάη ΜπάρκαΕλεονώρα ΜελέτηΓιώργος Παπαδάκης