Lifestyle|08.10.2021 11:37

Αθηνά Ωνάση: Για ψώνια στο Μονακό με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα

Newsroom

Η Αθηνά Ωνάση πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, δίνοντας το «παρών» στον γάμο του Σάμι Ζέιν (Sami Zein) και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ (Lauren Van Berkel), με την οποία είναι φίλες. Ο γάμος του ζευγαριού είχε πάνω από 700 καλεσμένους, συγκεντρώνοντας την εφοπλιστική και επιχειρηματική ελίτ. Τραγούδησε η Ρίτα Όρα (Rita Ora), την οποία παρουσίασε ο Νίκος Αλιάγας

Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε με ένα απλό και κομψό φόρεμα, τα μαλλιά κάτω, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα και με μοναδικό αξεσουάρ το πανάκριβο ρολόι της. Πόζαρε μαζί με τη Γιάννα Νταρίλη και τον Γιώργο Ψιψίκα, με τη φωτογραφία ν' ανεβαίνει στο Instagram και να κάνει αμέσως το γύρο του Διαδικτύου.

Ανήμερα του γάμου, ωστόσο, η 36χρονη επέλεξε να κάνει μία βόλτα στο κέντρο του Μόντε Κάρλο, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Happy Day» και τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Η Αθηνά Ωνάση συνοδευόταν από δύο φίλους της και όχι από άντρες ασφαλείας, χωρίς να καταλάβει κανείς για ποια πρόκειται. 

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία της εμφάνιση στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης τον περασμένο Μάϊο, η Αθηνά Ωνάση ήταν αρκετά αλλαγμένη αφού είχε χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει σκιά του εαυτού της, ενώ υπάρχει η φήμη ότι παλεύει με την κατάθλιψη εδώ και καιρό. Ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Doda De Miranda Neto), μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό τους, παντρεύτηκε την Denise Savero, με την οποία πλέον έχει δημιουργήσει οικογένεια.

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Εχω δεχθεί πρoτάσεις για την πολιτική - Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα»

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό – Η Δανάη λιβάνισε τη Μελέτη

Μόντε ΚάρλογάμοςσωματοφύλακαςΑθηνά Ωνάσηεφοπλιστής