Lifestyle|08.10.2021 12:34

Adele: Tο διαζύγιο, η απώλεια κιλών και ο νέος της σύντροφος - «Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε»

Newsroom

Η Adele είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Μπορεί να έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ «25», με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία ωστόσο η τραγουδίστρια κάνει φέτος δυναμικό comeback στη δισκογραφία. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Easy on me» και μας χάρισε ένα sneak peak, ασπρόμαυρο βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Παράλληλα, ποζάρει στον φακό του Steven Meisel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η βρετανική και αμερικανική Vogue φιλοξενούν ταυτόχρονα τον ίδιο cover star. «Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας» δήλωσε η Adele για τις φωτογραφήσεις που έκανε, ενώ τόνισε πώς πλέον ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που δεν θέλει. Στη συνέντευξή της, η ερμηνεύτρια μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της, το διαζύγιό της, τον γιο της αλλά και τον νέο της σύντροφο, τον Rich Paul. «Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν' ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά».

T

«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση για αυτό»

Αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. «Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν είχα απάντηση. Όπως "γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί;"».

T

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί. Ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο άλμπουμ. «Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιος είμαι και γιατί επέλεξα να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

T

Παράλληλα, ανέφερε ότι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τρόμαξε. «Οι άνθρωποι ήταν παντού, προσπαθούσαν να πάρουν ιστορίες, και εγώ απλά το μισούσα. Ντράπηκα. Πραγματικά ντράπηκα. Αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρές. Εκείνη τη στιγμή μου ράγισε την καρδιά, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα».

T

«Το 100% των ιστοριών που γράφτηκαν για την απώλεια του βάρους μου ήταν απολύτως ψεύτικες»

Η Adele μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του βάρους της. «Ήταν λόγω του άγχους μου. Κάνοντας άσκηση, ένιωθα καλύτερα. Δεν αφορούσε ποτέ την απώλεια βάρους, ήταν πάντα το να γίνω δυνατή και να δίνω στον εαυτό μου χρόνο κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Έχω εθιστεί αρκετά σε αυτό. Γυμνάζομαι δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Κάνω λοιπόν τα βάρη μου το πρωί, μετά κάνω κανονικά πεζοπορία ή κάνω μποξ το απόγευμα και μετά πηγαίνω και κάνω το cardio μου το βράδυ. Βασικά ήμουν άνεργη όταν το έκανα. Και το κάνω με προπονητές» δήλωσε.

Και συνέχισε, λέγοντας ότι «έπρεπε να εθιστώ σε κάτι για να κάνω το μυαλό μου καλά. Θα μπορούσε να ήταν πλέξιμο, αλλά δεν ήταν. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το "ταξίδι" μου. Έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους να καταγράφουν τα πάντα στο Instagram και οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέση μου θα έκαναν ένα μεγάλο deal με μια μάρκα διατροφής. Δεν με ενδιέφερε. Το έκανα για μένα και όχι για κανέναν άλλο. Γιατί λοιπόν να το μοιραστώ; Δεν το βρίσκω συναρπαστικό. Είναι το σώμα μου. Ξέρεις ότι το 100% των ιστοριών που γράφτηκαν για μένα ήταν απολύτως ψεύτικες. Οι άνθρωποι που έμοιαζαν να λένε: "την εκπαίδευσα", δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Είναι αηδιαστικό. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Οι άνθρωποι μιλούν για το σώμα μου εδώ και 12 χρόνια. Μιλούσαν για αυτό πριν χάσω βάρος. Αλλά ναι, ό,τι κι αν είναι, δεν με νοιάζει. Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος».

T

«Ναι, είμαστε μαζί με τον Rich Paul»

H Αdele μίλησε ακόμα για την μετακόμιση στο Λος Άντζελες, την οποία έκανε για την ποιότητα της ζωής εκεί. «Ήθελα καθαρό αέρα και κάπου που θα μπορούσα να βλέπω τον ουρανό. Επίσης, το είδος του σπιτιού που έχω στο Λος Άντζελες δεν θα μπορούσα ποτέ να το έχω στο Λονδίνο. Κοίταξα σπίτια. Είναι εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες. Δεν έχω τόσα πολλά χρήματα». Κλείνοντας, η Adele επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Ριτς Πολ (Rich Paul), ο οποίος είναι είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Klutch Sports και επικεφαλής της UTA Sports, που εκπροσωπεί πολλούς επαγγελματίες αθλητές, συμπεριλαμβανομένου του αστέρα του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς (LeBron James). «Ναι, είμαστε μαζί και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

T

Όλες οι ειδήσεις

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Εχω δεχθεί πρoτάσεις για την πολιτική - Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα»

Αθηνά Ωνάση: Για ψώνια στο Μονακό με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

VogueδιαζύγιοτραγουδίστριαΛος ΆντζελεςΑντέλ