Lifestyle|08.10.2021 13:42

Ζωή Παπαδοπούλου: «Όταν μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου»

Newsroom

Το πρωί της Παρασκευής (8/10), η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε. Η τραγουδίστρια είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

«Ουσιαστικά έγραψα αυτό το μήνυμα μία εβδομάδα μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω. Πριν δύο εβδομάδες έγινε. Η κύησή μου ήταν στην αρχή αλλά δεν έχει σημασία. Έγινε δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω λίγο στο μυαλό μου. Συνδέθηκαν πολλές γυναίκες με αυτό, αλλά και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα με πόσα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες όχι» δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, που τη στήριξε στις δύσκολες στιγμές. «Ουσιαστικά όλα αυτά συνέβησαν εδώ και έναν χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό πλαίσιο. Στη δεύτερη φορά, που ήμουν στη γιατρό και μου το είπε, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος. Ήταν δίπλα ο Θοδωρής και με το που τον είδα πήρα δύναμη. Ένιωθα ότι εγώ έχω αποτύχει. Είναι δύσκολο και δεν το έχουμε βάλει κάτω».

Όλες οι ειδήσεις

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Εχω δεχθεί πρoτάσεις για την πολιτική - Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα»

Αθηνά Ωνάση: Για ψώνια στο Μονακό με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα

Adele: Tο διαζύγιο, η απώλεια κιλών και ο νέος της σύντροφος - «Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε»

Χρήστος Νικολόπουλος στο δυναμικό της ΕΡΤ: Αυτή θα είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

Ζωή Παπαδοπούλουεγκυμοσύνητραγουδίστρια