Lifestyle|09.10.2021 10:35

Madonna: Σήκωσε τη φούστα της στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και έφερε πανικό

Newsroom

Η Μαντόνα (Madonna) ήταν καλεσμένη στο «Late night show» του Τζίμι Φάλον και όπως πάντα έδωσε τροφή για σχόλια με όσα είπε και όσα έκανε στον αέρα της εκπομπής. Η βασίλισσα της ποπ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή για να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ, «Madame X».

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη Μαντόνα να λέει ότι επιθυμία της είναι οι τηλεθεατές να κατανοήσουν ότι η «Τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας».

«Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία» είπε, παραθέτοντας τα λόγια του συγγραφέα James Baldwin, προσθέτοντας: «Ετσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο». 

Κάποια στιγμή, η Μαντόνα έδειξε το πραγματικό της ... πρόσωπο... σηκώθηκε και ανέβηκε αισθησιακά πάνω στο γραφείο του Φάλον. Τότε, ο παρουσιαστής, γελώντας, της έλεγε «σταμάτα», ενώ προσπαθούσε να καλύψει με το σακάκι του τη Μαντόνα. «Κανείς δεν πρόκειται να δει τίποτα, Θεέ μου», είπε η τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα, επιστρέφοντας στη θέση της, ανέβασε τη φούστα της και έδειξε τα εσώρουχά της (αλλά και τα «ενισχυμένα» της οπίσθια) στο κοινό.

Οι τηλεθεατές αισθάνθηκαν άβολα, βλέποντας την 63χρονη Μαντόνα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στην εκπομπή, και έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter. «Η Μαντόνα ήταν στον Φάλον πριν από περίπου μία ώρα. Φαινόταν γελοία και συμπεριφερόταν ακόμα πιο περίεργα», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε ότι «η Μαντόνα ήταν ένα ναυάγιο».

Η βασίλισσα της ποπ φωτογραφίζεται συχνά με τον 27χρονο χορευτή και σύντροφό της, Ahlamalik WilliamsΉταν μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία συνεργαζόταν η Μαντόνα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού. 

Η Μαντόνα (Madonna) τάχθηκε στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στη μάχη της κατά της νομικής επιμέλειας, του «καθεστώτος» κηδεμονίας από τον πατέρα της, το οποίο χαρακτήρισε «δουλεία». 

Όλες οι ειδήσεις

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Εχω δεχθεί πρoτάσεις για την πολιτική - Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα»

Αθηνά Ωνάση: Για ψώνια στο Μονακό με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα

Adele: Tο διαζύγιο, η απώλεια κιλών και ο νέος της σύντροφος - «Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε»

Χρήστος Νικολόπουλος στο δυναμικό της ΕΡΤ: Αυτή θα είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει

Ζωή Παπαδοπούλου: «Όταν μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου»

ΜαντόναMadonnaΤζίμι Φάλον