Lifestyle|09.10.2021 15:55

Angelina Jolie: Πούλησε το μερίδιο από τον αμπελώνα που μοιραζόταν με τον Brad Pitt

Newsroom

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), πούλησε το μερίδιό της από την κοινή επιχείρηση κρασιού αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Η Tenute del Mondo, η θυγατρική του ομίλου Stoli Group με έδρα το Λουξεμβούργο, αγόρασε το 50% του «Μιραβάλ» από την Αντζελίνα Τζολί αγνώστου χρηματικού ποσού, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου.

Το κτήμα «Μιραβάλ» είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ στις πλαγιές της γαλλικής Προβηγγίας.

Το «Μιραβάλ» έγινε διάσημο τον Μάιο του 2008, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να το αγοράσει. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Γάλλος πιανίστας της τζαζ, Ζακ Λουσιέρ, που είχε εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί είχαν ηχογραφήσει τραγούδια ο Στιγκ, και oι Pink Floyd. Η τεράστια κάβα του «Μιραβάλ» χτίστηκε το 1850 από τον Ζοζέφ-Λουί Λαμπό.

Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) συνεχίζουν τη διαμάχη τους στις δικαστικές αίθουσες. Η 46χρονη ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη δικαστική νίκη του Πιτ πριν από μερικούς μήνες, όταν κέρδισε την κοινή κηδεμονία των παιδιών τους. Η πλευρά της Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Χολιγουντιανός σταρ εκμεταλλεύεται τη φήμη του για να τύχει ειδικής μεταχείρισης από το δικαστήριο.

Ένας μικρός συμβιβασμός φαίνεται ότι επετεύχθη την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το «Entertainment Tonight», καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν ν' άρουν την προσωρινή εντολή του περιορισμού στα περιουσιακά τους στοιχεία. Με λίγα λόγια, τότε ήταν που άνοιξε ο δρόμος για να πουλήσει η ηθοποιός το 50% των μετοχών του κτήματος Chateau Miraval στην Προβηγκία της Γαλλίας που της ανήκει.

«Από κοντά το κτήμα είναι ομορφότερο απ' ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Το τοπίο είναι μαγικό. Είχα την τύχη να το επισκεφθώ πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολη η πρόσβαση εκεί. Πρώτα έπρεπε να υπάρχει εχεμύθεια και μετά να την μία ημερομηνία που δεν θα ήταν εκεί οι δύο ηθοποιοί. Η έκταση του είναι 8.000 στρέμματα. Υπογράψαμε συμφωνητικό εχεμύθειας πριν φύγουμε, μέσω email, καθώς δεν επιτρέπεται από τους επισκέπτες να φωτογραφίσουν την κατοικία.

Αυτό, βέβαια, που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι η ασφάλεια που υπάρχει στον χώρο. Ρωτούσαμε τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται το κτήμα και δεν ήξερε κανείς ούτε υπήρχε στο GPS. Έμεινα μια μέρα εκεί και μετά έφυγα» ανέφερε ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής στην εκπομπή «Studio 4», ο οποίος περιέγραψε τις εμπειρίες που έζησε από την επίσκεψη του στο κάστρο του πρώην ζευγαριού Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία, στο Μονακό.

Όλες οι ειδήσεις

Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου ήταν συχνά μεθυσμένος και μας κυνηγούσε με την καραμπίνα να μας σκοτώσει»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από MasterChef: «Το ροζ βίντεο με κατέστρεψε ψυχολογικά»

Eurovision: Στο Τορίνο ο τελικός του διαγωνισμού - Οι συμμετοχές για την ελληνική εκπροσώπηση

Madonna: Σήκωσε τη φούστα της στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και έφερε πανικό

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Εχω δεχθεί πρoτάσεις για την πολιτική - Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα»

κρασίΑμπελώναςΑντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ