Lifestyle|11.10.2021 13:04

Θλίψη στο μνημόσυνο Mad Clip: Υποβασταζόμενη η μητέρα - Εκεί και η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Newsroom

Το πρωί της Κυριακής (10/10) πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τράπερ Mad Clip. Συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος βρέθηκαν στο Κοιμητήριο για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου μουσικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο νεκροταφείο. Με σκυμμένο κεφάλι και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός με μαύρα γυαλιά.

Mad Clip: Έξαλλοι οι φίλοι του για τη διαρροή της φωτογραφίας από το νεκροτομείο

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στα social media εξαιτίας της διαρροής μιας φωτογραφίας του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο. Ο 34χρονος καλλιτέχνης μουσικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 στη Βουλιαγμένη.

Σε διάφορες ομαδικές συνομιλίες εμφανίζεται η συγκεκριμένη σοκαριστική φωτογραφία, με πολλούς χρήστες να αποχωρούν ενοχλημένοι από τη συζήτηση. Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον αδικοχαμένο τράπερ στο νεκροτομείο έφτασε και στα χέρια του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο οποίος δήλωσε εξοργισμένος. 

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει: «Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπινέ, ε μπινέ!».

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο του Mad Clip 

Μητέρα Mad Clip (NDP)
Αρετή (NDP)
FY (NDP)

Eκεί ήταν και ο κολλητός φίλος του τράπερ, FY μαζί με τη σύντροφό του. Λίγες ώρες μετά το τέλος του μνημόσυνου, ο νεαρός τράπερ έστειλε το δικό του μήνυμα για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Mad Clip. «40 ημέρες πέρασαν κιόλας και ακόμη αισθάνομαι ότι είναι fake news. Αναπαύσου στον παράδεισο» έγραψε ο φίλος του Mad Clip.

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα και ο Κωνσταντής σε άμεσο κίνδυνο

Ελένη Τσολάκη: «Το OPEN μού έδειξε εμπιστοσύνη - Είναι μία δύσκολη χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό»

Τα απομνημονεύματα της Joan Collins «καίνε» το Χόλιγουντ - Το βίτσιο του Μπραντ Πιτ και οι πλαστικές

Γιώργος Αμούτζας: Έδωσε το απόλυτο spoiler για το πώς τελειώνει ο «Σασμός»

Jung Ho-yeon: Πώς το Squid Game την έκανε mega star - Απέκτησε 15 εκατ. νέους ακολούθους και «χρυσά» συμβόλαια

θάνατοςμνημόσυνοράπερMad Clip