Lifestyle|11.10.2021 12:21

Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο - Μετέφρασα το απολυτήριο Γυμνασίου και μπήκα σε κολέγιο στην Αγγλία»

Newsroom

Άλλη μία ιστορία που αποδεικνύει ότι όλα γίνονται στη ζωή ή και το «αν έχεις τύχη διάβαινε» ή το «η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς» μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, ο Άνδρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης της σειράς «Η Γη της Ελιάς» αποκάλυψε ότι έκανε παρατυπία για να γίνει δεκτός σε κολέγιο στην Αγγλία, μιας και δεν είχε τελειώσει καν το Λύκειο.

«Έφυγα από το σχολείο από την πρώτη Λυκείου…πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στο Λονδίνο το μετέφρασα, είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και μπήκα στο Κολέγιο κατευθείαν. Οπότε γλίτωσα έτσι τρία χρόνια με τη μία», είπε γελώντας ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας άφωνους τους Ελεονώρα Μελέτη και Κώστα Τσουρό.

«Με παρατυπία μπήκες δηλαδή στο Κολέγιο;» ρώτησε έκπληκτος ο Κώστας Τσουρός με τον Ανδρέα Γεωργίου να απαντά «Δεν έπρεπε μάλλον να το πω αλλά είναι στην Αγγλία, δεν πιάνει». «Τουλάχιστον μην πεις το κολέγιο», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Πρόσφατα βίωσε πένθος η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργίου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θείος του. Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γράφοντας: «Καλό ταξίδι θείε μου». Η νέα σειρά με τίτλο «Γη της ελιάς» των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, επικεντρώνεται σε τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, οι οποίες εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης που γυρνά το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω.

Όλες οι ειδήσεις

Κώστας Κεντέρης: Σπάνια εμφάνιση του Ολυμπιονίκη - Μιλά για τη ζωή στα Ζαγοροχώρια και τα παιδιά του στον αθλητισμό

Θλίψη στο μνημόσυνο Mad Clip: Υποβασταζόμενη η μητέρα - Εκεί και η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Kim Kardashian παρουσιάστρια του SNL: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα και ο Κωνσταντής σε άμεσο κίνδυνο

Τα απομνημονεύματα της Joan Collins «καίνε» το Χόλιγουντ - Το βίτσιο του Μπραντ Πιτ και οι πλαστικές

Ελένη Τσολάκη: «Το OPEN μού έδειξε εμπιστοσύνη - Είναι μία δύσκολη χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό»

ΛύκειοΓυμνάσιοαπολυτήριοΑνδρέας Γεωργίου