Lifestyle|12.10.2021 12:19

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

Newsroom

Ανάμεικτα σχόλια εισέπραξε η Σάσα Σταμάτη στο προηγούμενο live του «Just the two of us» , όταν αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευσε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Η δημοσιογράφος τραγούδησε Γρηγόρη Μπιθικώτση και «Ένα όμορφο αμάξι με δύο άλογα» με τον Θέμη Αδαμαντίδη και θέλησε να το αφιερώσει στον πατέρα της που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Κάποιοι συγκινήθηκαν με την αφιέρωση και άλλοι όχι. 

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως ήρθε σε αμήχανη θέση βλέποντάς την και έκανε λόγο για «συναισθηματικό εκβιασμό» που καλό θα είναι να αποφύγει στο μέλλον η παίκτρια. «Το εισέπραξα ως συναισθηματικό εκβιασμό» είπε συγκεκριμένα για την εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη στο J2US.

Η δημοσιογράφος χθες μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε γνωστό πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρα της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Τα τελευταία 25 χρόνια ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά βρήκε τη δύναμη για να συνεχίσει.

Την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη στο Instagram σχολίασε και ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος γράφοντας: «Συμφωνώ απόλυτα! Το ίδιο έχουμε υποψιαστεί ότι συνέβη και στους γονείς μου. Ειναι αφερέγγυα και εγκληματικά θανάσιμα τα κέντρα αποκατάστασης. Και φυσικά οι περισσότεροι νοσηλευτές και οι γιατροί που δουλεύουν σε αυτά [...] Να μην δρουν ανεξέλεγκτοι στα ιδρύματα».

Όλες οι ειδήσεις

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση - Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα στις Μέλισσες»

DC Comics: Αμφιφυλόφιλος ο νέος Superman, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε ο γάμος στην Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα ξεσκεπάζει την Αργυρώ και πέφτει ξύλο

Ο γκέι εγγονός του ηθοποιού Omar Sharif μοιράζεται τις απειλές που δέχεται από τον αραβικό κόσμο

θάνατοςπατέραςΣάσα Σταμάτη