Lifestyle|12.10.2021 13:12

Ένας άλλος Tom Cruise: Όλοι λένε ότι πάχυνε, αλλά μήπως ήταν φρέσκο το μπότοξ;

Newsroom

Κι αν είχαμε συνηθίσει τα tabloids να περνούν γενεές δεκατέσσερις μόνο τις γυναίκες ηθοποιούς της βιομηχανίας του θεάματος για μια «ατυχή» εμφάνισή τους με λάθος μακιγιάζ, κακή πλαστική ή παραπάνω κιλά, σειρά πήρε ο παλαι ποτέ γόης του Top Gun, Τομ Κρουζ  (Tom Cruiz). Η «φουσκωμένη» εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο έδωσε τροφή για σχόλια.

Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο με τον υιοθετημένο γιο του, τον 26χρονο Κόνορ και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series. Τα social media πήραν φωτιά μετά από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον ηθοποιό κάπως διαφορετικό από ότι ήταν στα γυρίσματα του ««Mission: Impossible 7».

Μην είναι τα περιττά κιλά; Μην είναι το τιμημένο υαλουρονικό ; Και τούτο μπορεί να είναι και εκείνο... αλλά ο Τομ Κρουζ χαμογελάει ακάθεκτος και γιατί να μην, άλλωστε. Εν αναμονή του «Top Gun: Maverick» και του «Mission: Impossible 7» ο Χολιγουντιανός σταρ διατηρεί το πρεστίζ του, αυξάνει τις τραπεζικές καταθέσεις του και κάνει επόμενα σχέδια!

Hayley Atwell: Ερωτευμένος ο Tom Cruise με τη συμπρωταγωνίστριά του

Δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να έχει ερωτευτεί την 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή 7», Χέιλι Άτγουελ (Hayley Atwell). Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως οι δυο τους παραμένουν  αχώριστοι.

T

Θύμα ληστείας ο Tom Cruise - Του έκλεψαν βαλίτσα με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

άλλο θα γίνει πια στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7». Άγνωστοι φέρεται να έκλεψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σωματοφύλακας του 59χρονου σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) καταφέρνοντας να αποσπάσουν αποσκευές με αντικείμενα αξίας άνω των 100.000 λιρών, σύμφωνα με τη Sun.

Όπως περιγράφει η βρετανική εφημερίδα, οι άγνωστοι υπέκλεψαν το σήμα που εκπέμπει το κλειδί, καταφέροντας με αυτό τον τρόπο να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο στο Μπέρμιγχαμ όπου διέμενε ο Τομ Κρουζ.

«Ο Τομ κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν» ανέφερε πηγή στη Sun. Παράλληλα, σημείωσε πως οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, καθώς είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού.

Όλες οι ειδήσεις

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση - Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα στις Μέλισσες»

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

DC Comics: Αμφιφυλόφιλος ο νέος Superman, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε ο γάμος στην Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα ξεσκεπάζει την Αργυρώ και πέφτει ξύλο

Ο γκέι εγγονός του ηθοποιού Omar Sharif μοιράζεται τις απειλές που δέχεται από τον αραβικό κόσμο

Τομ ΚρουζμπότοξΧόλιγουντκιλάηθοποιός