Lifestyle|12.10.2021 17:57

Σίσσυ Καλλίνη για τον Φιλιππίδη: «Με έβρισε και με πέταξε έξω από το καμαρίνι του»

Newsroom

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/10), η δημοσιογράφος του «Love it», Σίσσυ Καλλίνη, προχώρησε σε μία αποκάλυψη και περιέγραψε τη δυσάρεστη αντιμετώπιση που είχε από τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν πήγε στα πρώτα της βήματα να του πάρει συνέντευξη.

«Εγώ σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Με είχε βρίσει και με είχε πετάξει έξω από το καμαρίνι του, γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου» ανέφερε, αρχικά, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Ήμουν 25 χρονών τότε και ήμουν στον ΑΝΤ1. Έχω πάει στο καμαρίνι του να του πάρω συνέντευξη, οι συνάδελφοι θα το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι θα το θυμάται, γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία. Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει και προφανώς αυτό δεν του άρεσε. Είπε να σταματήσει η κάμερα και εγώ του είπα: "συγγνώμη, αν σας ενόχλησα". Έκανε μία έκρηξη οργής, που δεν το πίστευα, δεν το περίμενα, έτρεμα».

Πέτρος Φιλιππίδης: Την παραπομπή του σε δίκη ζητεί ο εισαγγελέας

Την παραπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη για τρία κακουργήματα και ειδικότερα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, ζητά με πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας.

Τα όσα είπε απολογούμενος ο κατηγορούμενος δεν έπεισαν την εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος έκρινε πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του για τις πράξεις του βιασμού και της απόπειρας βιασμού σε βάρος τριών γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει στην πρότασή της ότι «και τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας».

Από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, τελικά του ασκήθηκε δίωξη για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό κατά εξακολούθηση που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Πολύζου: «Σε ηλικία 11 ετών με βίασε ο πατέρας μου - Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν μιλήσω»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση - Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα στις Μέλισσες»

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

DC Comics: Αμφιφυλόφιλος ο νέος Superman, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε ο γάμος στην Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα

ηθοποιόςΠέτρος ΦιλιππίδηςΣίσσυ ΚαλλίνηδημοσιογράφοςMeToo