Lifestyle|25.01.2019 10:20

Τα ζώδια της Παρασκευής (25/1)

Newsroom

Κριός

Σήµερα θα δώσεις µεγαλύτερη σηµασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τοµή ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει ήµερα εξαιρετική για να συναναστραφείς κόσµο µέσα σε οµάδες και παρέες.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σε φέρει σε επαφή µε την καθηµερινότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως σήµερα θα είναι εύκολο να κερδίσεις κάτι που σχετίζεται µε ένα επαγγελµατικό ή εργασιακό σου ζήτηµα.

Δίδυµοι

Σήµερα είναι µία εξαιρετική ηµέρα για εσένα καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σου υπενθυµίσει πως τις τελευταίες ηµέρες είχες χάσει λίγο το κέφι σου. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δηµιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις µια εκδροµή ή ένα ταξίδι µε αγαπηµένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Σήµερα θα προτιµήσεις να περάσεις αρκετό από τον χρόνο σου στο σπίτι καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σε κάνει σπιτόγατο/α. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι µια πολύ καλή ηµέρα για να τακτοποιήσεις ένα κληρονοµικό ζήτηµα ή ένα γραφειοκρατικό θέµα που σχετίζεται µε το σπίτι σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από τις υποχρεώσεις των προηγούµενων ηµερών. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει µεγάλη πιθανότητα να έχεις µια επιτυχία στον τοµέα των σχέσεων σε επαγγελµατικό επίπεδο. Αδραξε την ευκαιρία.

Παρθένος

Θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να κερδίσεις έξτρα χρήµατα καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονοµικό τοµέα. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως µια νέα εργασιακή συµφωνία µε θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου είναι ένα πιθανό σενάριο της ηµέρας.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου, γι’ αυτό θα νιώσεις πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου και αποφασισµένος/η να φέρεις εδώ και τώρα εις πέρας κάποιους προσωπικούς στόχους. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει ιδιαίτερη εύνοια στα αισθηµατικά, γι’ αυτό προτίµησε να ασχοληθείς µε αυτά.

Σκορπιός

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για περισυλλογή, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες είναι οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που αξίζει να ασχοληθείς. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως η ήµερα επιφυλάσσει ιδιαίτερη εύνοια και για ζητήµατα που σχετίζονται µε το σπίτι σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και είναι µια πολύ καλή ηµέρα για οτιδήποτε σχετίζεται µε συλλογικές δραστηριότητες και επαφή µε κόσµο. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι ευκαιρία και για νέες γνωριµίες σε γενικότερο πλαίσιο! Η ευχάριστη διάθεση και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και δείχνει πως είναι µια καλή ηµέρα για επαγγελµατικά ζητήµατα και για οτιδήποτε σχετίζεται µε τους επαγγελµατικούς σου στόχους. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως θα είναι εύκολο να ξεχωρίσεις σήµερα και να κάνεις πολύ θετική εντύπωση.

Υδροχόος

Σήµερα είναι πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη καθοδόν για µια εκδροµή. Η Σελήνη στον Ζυγό σού ανεβάζει πολύ τη διάθεση µε αποτέλεσµα να µην είναι εύκολο να µείνεις συγκεντρωµένος/η σε δουλειές και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο µε τον Ηλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η ηµέρα σε ευνοεί ξεκάθαρα.

Ιχθύες

Οι αναµνήσεις σου θα κάνουν την εµφάνισή τους σήµερα καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σε κάνει συναισθηµατικά ευάλωτο/η. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Υδροχόο δείχνει πως αν θελήσεις πραγµατικά να κλείσεις κάποιες υποθέσεις -ιδιαίτερα αισθηµατικές- εδώ και τώρα, θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ωροσκόπιοζώδια