Lifestyle|13.10.2021 12:03

Κωστής Μαραβέγιας: Η συγκινητική ανάρτηση και το φιλί με την Τόνια Σωτηροπούλου στον γάμο

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι παντρεύτηκαν στην αγαπημένη τους Ύδρα με πολιτικό γάμο. Μία ημέρα αργότερα, η νύφη αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την τελετή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε για πρώτη φορά την ηθοποιό ως νύφη, να φοράει μία δημιουργία των αγαπημένων της σχεδιαστών MI-RO, το οποίο είχε αναφορές από την δεκαετία του ’20. Ήταν μίνιμαλ, με δαντελένιες και κεντητές λεπτομέρειες. Από την άλλη, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά» της ΕΡΤ1 επέλεξε ένα μπορντό σακάκι χωρίς γραβάτα, με ένα φλοράλ μαντήλι στην μπροστινή τσέπη του σακακιού του.

Αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας ανήρτησε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία του γάμου του με την ηθοποιό, στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Παράλληλα μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου

Αποκλειστικά στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN (13/10) είδαμε φωτογραφία με το φιλί του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου δίπλα στη γαμήλια τούρτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα.Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.

Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος - νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή - αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας.

Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας. Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!

Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.

Ζήστε παιδιά ζήστε!

Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας.

T

Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.

Παιδιά και στα δικά σας.

Μόνο χαρές κι αγάπη.»

Όλες οι ειδήσεις

Megan Fox: Πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή -«Δεν μου αρέσει το σώμα μου»

GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έφερε δάκρυα στον Κωνσταντίνο - Η οικειοθελής αποχώρηση

Η χυδαία ερώτηση που έκαναν στην Adele σε live και η «πληρωμένη» απάντηση

τραγουδιστήςΚωστής ΜαραβέγιαςγάμοςΎδραΤόνια Σωτηροπούλου