Lifestyle|16.10.2021 11:11

Britney Spears κατά των πλαστικών επεμβάσεων: «Το πήρα το μάθημά μου»

Newsroom

Μία νέα ανάρτηση έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δηλώνοντας ότι είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η τραγουδίστρια, η οποία πλέον είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, δημοσίευσε μία ακόμη ημίγυμνη φωτογραφία της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση και ότι είναι περήφανη για το σώμα της.

«Τι συμβαίνει με αυτές τις συμβουλές σχετικά με τις διορθώσεις σώματος; Μόνο εγώ προσβάλλομαι από αυτές τις εμπειρίες ή και κάποιος άλλος; Μάλλον είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Θα προτιμούσα να πέσω από τον γκρεμό παρά να μου πει κάποιος γιατρός τι βρίσκει λάθος στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου» έγραψε στη λεζάντα τής νέας φωτογραφίας που ανήρτησε.

T

Εδώ και μερικούς μήνες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, δείχνοντας διάφορα σημεία του σώματός της. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με την ίδια, θέλει να καταστήσει σαφές ότι είναι δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα, το μυαλό και τη ζωή της. Ότι έχει ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία της.

T

«Στοιχηματίζω πως αναρωτιέστε γιατί εκθέτω το σώμα μου τώρα. Λοιπόν, είναι επειδή γεννήθηκα σε αυτό τον κόσμο γυμνή και ειλικρινά νιώθω λες και όλο το βάρος του κόσμου ήταν στους ώμους μου και με έκανε να βλέπω τον εαυτό μου έτσι. Ήθελα να με δω με έναν πιο ελαφρύ τρόπο, γυμνή όπως γεννήθηκα και για μένα το να κοιτώ φωτογραφίες μου όταν τις βγάζω είναι τρελό την ψυχολογία που βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή μορφή μου, μου δίνει αποδεικτικά πως ο πόνος, τα δάκρυα και το αβάσταχτο βάρος δεν είναι εγώ. Είμαι μία γυναίκα, όμορφη, ευαίσθητη που χρειάζομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή μορφή του» εξηγεί η ίδια.

T
T

Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επί πέντε χρόνια αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari). Η ποπ σταρ και ο σύντροφός της έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, με κεντρικό πρωταγωνιστή το... δακτυλίδι αρραβώνων που λάμπει στο δάκτυλο της Μπρίτνεϊ.

Ο μάνατζερ του Ασγκάρι, Μπράντον Κοέν, επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ότι Μπρίτνεϊ και Σαμ όντως αρραβωνιάστηκαν. Στις αναρτήσεις τους βλέπουμε την ποπ σταρ να στέκει δίπλα στον Ασγκάρι και να δείχνει το λαμπερό της δαχτυλίδι αρραβώνων.

T

Σαμ Ασγκάρι: Ποιος είναι ο 27χρονος σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το Slumber Party ft. Tinashe το 2016. Ο Ασγκάρι , 27 ετών, είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στη σειρά του Showtime «Black Monday». Γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 12 ετών.

Σε συνέντευξή του στο Forbes περιέγραψε τους δύσκολους πρώτους μήνες, όταν ήρθε στην Αμερική χωρίς να μιλάει αγγλικά: «Ήταν ένα πολιτιστικό σοκ, προσπαθώντας να προσαρμοστώ σε άλλη χώρα χωρίς να μιλάω καν τη γλώσσα». Τον Ιούλιο του 2019 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood». Τον Σεπτέμβριο 2019 η Μπρίτνεϊ τον συνόδευσε στα DaytimeBeauty Awards, όπου εκείνος τιμήθηκε με το βραβείο Excellent Achievement in Health.

T

Η 39χρονη Σπίαρς είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Αργότερα εκείνο το έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει επεισοδιακό διαζύγιο το 2007.

T

Όλες οι ειδήσεις

10+ 3 σειρές και ταινίες που βγάζουν μάτι οι ανακρίβειές τους

Πηγή Μπελώνη για ναυάγιο «Ηράκλειον»: «Το κράτος απαξίωσε την ανθρώπινη ζωή και βύθισε στον πόνο μία ολόκληρη χώρα»

Θλίψη στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler

Βλάσσης Μπονάτσος: Πριν από 17 χρόνια έφυγε από τη ζωή - Φάρσες, Απαράδεκτοι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε την ασθένειά της - «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση»

τραγουδίστριαΜπρίτνεϊ Σπίαρςinstagramπλαστικές επεμβάσεις