Lifestyle|17.10.2021 16:52

Μίνα Ορφανού για Metoo: «Όταν θέλεις τη δόξα, υπάρχει ένα τίμημα»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε η Μίνα Ορφανού, η οποία μίλησε για τα terrarium που καλλιεργεί και για το αν της λείπει η τηλεόραση και το θέατρο. «Ένας λόγος που σταμάτησα να είμαι μέσα στο χώρο είναι ότι έχω μάθει, όταν δουλεύω, να πληρώνομαι. Προσωπικά χαιρόμουν όταν μου ερχόταν μία πρόταση στο θέατρο και αμέσως με έριχνε που ήταν με ποσοστά. Δεν υπάρχουν ρόλοι για την έντονη διαφορετικότητα. Είμαστε πάρα πολύ πίσω. Και τα μικρά δείγματα που δείχνουν, αμέσως τα ανατρέπουν και τα ισοπεδώνουν. Έχω χάσει δουλειές από τη διαφορετικότητά μου. Έχω χάσει ρόλο από πρωταγωνίστρια επειδή δεν ήθελε να παίξει μαζί μου».

Παράλληλα, η Μίνα Ορφανού σχολίασε τις παλιότερες δηλώσεις της, που έκανε στην εκπομπή «Love it», για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος. «Δεν υπερασπίστηκα τον κ. Φιλιππίδη. Δεν μπορεί κανείς να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη. Σε εμένα φέρθηκε πάρα πολύ καλά και κρατάω αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ότι έχει γίνει, είναι θέμα του νόμου. Δεν υπερασπίζομαι ποτέ το έγκλημα. Εγώ απλά κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο. Έλαβα πολύ αισχρά μηνύματα, κυρίως από γυναίκες, που δεν θα έπρεπε. Δεν τις τιμάει καθόλου γιατί μπορούσα να βγάλω και εγώ χολή, αλλά τη θέλω για να ζήσω. Δεν έβλαψα κάποιον. Εγώ πάντα είμαι με το θύμα» είπε, αρχικά, η ίδια.

Και συνέχισε: «Δεν είχα ακούσει ποτέ τέτοιες ιστορίες, αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν αποκτάς κάτι τόσο εύκολα χωρίς αντάλλαγμα. Ειδικά όταν θες δόξα. Και γιατί όχι; Όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Οτιδήποτε. Για παράδειγμα, να είσαι κολλητός με κάποιον, που ξέρεις ότι είναι παλιάνθρωπος, αλλά είσαι δίπλα του για να παίρνεις ρόλους. Δεν μπορούμε, όμως, να είμαστε αυτόπτες μάρτυρες σε γεγονότα που δεν είμαστε μπροστά. Ο νόμος θα κρίνει».

Κλείνοντας, η Μίνα Ορφανού ανέφερε ότι είναι επιλεκτική με τις παρέες της και δεν θέλει, όσο μεγαλώνει, να συναναστρέφεται με άτομα που δεν έχουν τοξικότητα μέσα τους. «Είναι βδέλλες που σου ρουφάνε όλη τη θετική σου ενέργεια. Το έχω περάσει πολύ στη ζωή μου».

Ποια είναι η Μίνα Ορφανού

Η Μίνα Ορφανού μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, προέβη σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Στρέλλα», σε παραγωγή και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα. Η ιστορία αφηγείται τη σχέση ενός 45χρονου πρώην καταδίκου με μια 25χρονη τρανς γυναίκα. Ο ρόλος της χάρισε βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Οι Βασιλιάδες».

Παράλληλα, έχει πάρει μέρος στο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς, όπως την Εβελίνα Παπούλια, Νίκο Μουτσινά και τον Νίκο Αναδιώτη. Εκτός από ηθοποιός, είναι γνωστή ως ζωγράφος και διακοσμήτρια.

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown» - Τι αποκάλυψε για τα «χλιδάτα» γυρίσματα του Netflix

The Batman: Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «Σκοτεινού Ιππότη» - Δείτε τη Zoe Kravitz ως Catwoman

Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης

Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Bill Gates με πάμπλουτο Αιγύπτιο ιππέα

Ιωάννης Κωφόπουλος: Ο Θεσσαλονικιός που σάρωσε στο ρωσικό «The Voice», μαθαίνει στη Μόσχα την ελληνική παράδοση

Μίνα ΟρφανούMeTooΠέτρος Φιλιππίδης