Lifestyle|18.10.2021 10:08

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα αγοράκι, περίπου 4 κιλά. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Μαμά και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

Το πρωί της Δευτέρας (18/9), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας για τη γέννα της Κατερίνας Στικούδη, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στο J2US. «Ξέρω από την ομάδα του J2US ότι προτίθεται να γυρίσει πολύ σύντομα. Ίσως και στη βδομάδα. Να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Έτσι ήθελε. Τώρα αν θα της βγει δεν ξέρω. Αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία και πρόθεση. Δεν ξέρω αν θα την υλοποιήσει» είπε η παρουσιάστρια του Alpha. 

Στήριγμα της σε όλους τους τομείς, είναι ο σύζυγος της, με τον οποίο είναι περισσότερο από μία δεκαετία μαζί, από τότε που η τραγουδίστρια ήταν μόλις 23 ετών. «Η πρόταση γάμου έγινε πάρα πολύ απλά. «Πάμε να το κάνουμε;». «Πάμε». Ήμασταν στην κουζίνα, το αγαπημένο μας μέρος μέσα στο σπίτι, και την ώρα που τρώγαμε του λέω «Να σου πω κάτι; Θέλεις να παντρευτούμε, να χαρούν και οι γονείς μας;», με τον Βαγγέλη να απαντάει «Αν το θέλεις, πάμε να το κάνουμε». Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα» είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Στικούδη σε παλιότερη συνέντευξή της.

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown» - Τι αποκάλυψε για τα «χλιδάτα» γυρίσματα του Netflix

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης

Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Bill Gates με πάμπλουτο Αιγύπτιο ιππέα

Ιωάννης Κωφόπουλος: Ο Θεσσαλονικιός που σάρωσε στο ρωσικό «The Voice», μαθαίνει στη Μόσχα την ελληνική παράδοση

τραγουδίστριαJ2USΣταματίνα ΤσιμτσιλήΚατερίνα Στικούδη