Lifestyle|18.10.2021 10:50

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

Newsroom

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Ανάμεσα σε αυτούς και ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος, με μία δημοσίευση στα social media, ενημέρωσε ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν φωτογραφία και υποτιθέμενα λόγια του, παροτρύνοντας ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν χρήματα προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αναμένεται να ζητήσει ποινική δίωξη για το περιστατικό και πως έχει ήδη απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε τέτοια περιστατικά και τόνισε πως το δημοσιοποιεί προκειμένου ο κόσμος να είναι ασφαλής. «Είναι σάιτ από το εξωτερικό και φαίνεται πως η φωτογραφία είναι κολάζ» επισήμανε ο βραβευμένος σεφ.

Η αγγελία, η οποία δημοσιεύτηκε σε προφίλ του Facebook, παρουσιάζει τον Λευτέρη Λαζάρου να κρατά ένα έντυπο δήθεν της ΔΕΗ και να συνοδεύεται με τα παρακάτω λόγια: «Επένδυσα 250 ευρώ σε ένα νέο έργο της ΔΕΗ πριν από ένα μήνα και έχω ήδη λάβει την πρώτη μου επιταγή. Το συνιστώ σε όλους! Εγγραφείτε, ένας διαχειριστής θα σας καλέσει και θα σας πει πώς να ξεκινήσετε. Χρειάζεστε μόνο 15-20 λεπτά ελεύθερου χρόνου».

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown» - Τι αποκάλυψε για τα «χλιδάτα» γυρίσματα του Netflix

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

FacebookαπάτηΛευτέρης Λαζάρου