Lifestyle|18.10.2021 12:18

Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Μαραβέγια: «Ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, για τη μέχρι τώρα δουλειά της στον κινηματογράφο, αλλά και για τις επόμενες δουλειές της. «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό» δήλωσε, αρχικά, η ηθοποιός.

Οι δύο καλλιτέχνες στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής τους ζωής επέλεξαν το ξενοδοχείο «Υδραία» και ελάχιστους καλεσμένους. Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες οι: Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατερίνα Τσάνταλη. Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές.

«Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί. Θεωρώ ότι η αναγνωσιμότητα κάπως υπάρχει στη δουλειά μου, αλλά δεν είναι αυτό που καθορίζει εμένα ως προσωπικότητα ή τη σχέση με τον σύζυγό μου. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Είμαστε μια μικρή χώρα και από εμένα θα ήταν χαζό να πω ότι μας ενοχλούσαν ή κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι. Είχαμε τις δικές μας φωτογραφίες και δεν ήταν κάτι που κρύψαμε» πρόσθεσε.

T

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μία δημιουργία των αγαπημένων της σχεδιαστών MI-RO, το οποίο είχε αναφορές από την δεκαετία του ’20. Ήταν μίνιμαλ, με δαντελένιες και κεντητές λεπτομέρειες. Από την άλλη, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά» της ΕΡΤ1 επέλεξε ένα μπορντό σακάκι χωρίς γραβάτα, με ένα φλοράλ μαντήλι στην μπροστινή τσέπη του σακακιού του. «Ναι ήθελα να φορέσω νυφικό. Οι κουμπάροι μας είναι ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας. Πήγα στον Γιάννη που είναι ένας από τους δύο MI-RO και του είπα: "Με ξέρεις πολύ καλά, είμαι σαν αδελφή σου, κάνε ότι νομίζεις". Δεν είχα κανένα άγχος με αυτό. Δεν ήθελα ν' ασχοληθώ».

T

«Δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο»

Ωστόσο, στο σχόλιο του Κώστα Τσουρό ότι συνήθως στον πολιτικό γάμο, η νύφη δεν φοράει νυφικό, η ηθοποιός απάντησε: «Ο καθένας φοράει ότι θέλει, όπου θέλει. Ήταν μία πολύ όμορφη δημιουργία αυτό που ετοίμασαν τα παιδιά για εμένα. Eίμαι πολύ ευγνώμων. Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ».

T

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και όπως έχει αποκαλύψει η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να μην ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ήταν σίγουρα μια δυνατή σχέση που έπρεπε να ζήσουν και οι δυο.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μαραβέγια

Μία μέρα μετά τον γάμο, ο Κωστής Μαραβέγιας ανήρτησε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία του γάμου του με την ηθοποιό, στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Παράλληλα μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την σύζυγό του. «Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος - νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή - αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας [...] Ζήστε παιδιά ζήστε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει». Είμαστε δίπλα σας.

T

«Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό» επισήμανε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή της Μελέτη.

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

Κωστής ΜαραβέγιαςΕλεονώρα ΜελέτηγάμοςΤόνια ΣωτηροπούλουΎδρα