Lifestyle|25.01.2019 18:48
Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» πήρε πτυχίο Νομικής (pic)
NewsroomΑπό το 2003 ως το και το 2006 η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα, «Το καφέ της Χαράς», προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έκανε μεγάλη επιτυχία.
Το φανατικό κοινό υπάρχει και σήμερα, που παρακολουθεί ακόμη και τις επαναλήψεις. Μέσα από τη σειρά άπαντες ταυτίστηκαν με τους πρωταγωνιστές και τους ήρωες της σειράς.
Ανάμεσα σε αυτούς και η μικρή «Βάλια», την οποία είδαμε να μεγαλώνει βήμα - βήμα κατά τη διάρκεια της σειράς. Η Έφη Ρασσιά, όπως είναι το κανονικό της όνομα, τελείωσε τη Νομική, και πόζαρε όλο νάζι και χαμόγελο στον φακό, κρατώντας το πτυχίο της και ένα μπουκέτο με λουλούδια.
Τη φωτογραφία δημοσίευσε η νεαρή καλλονή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ έγραψε στη λεζάντα «η χαρά δεν κρύβεται!».
Διαβάστε ακόμη
- Θα κρατήσει η εκεχειρία με το Ιράν; Πού στοχεύει ο Νετανιάχου με τις επιθέσεις στον Λίβανο
- «Η γέφυρα του πουθενά»: Επτά χρόνια χτίζεται στην Κόνιτσα με κόστος 650.000 ευρώ - Φτάσαμε στην έκτη παράταση
- Η «βασίλισσα της κεταμίνης» καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Απίστευτες σκηνές σε κηδεία: Ήρθαν στα χέρια πάνω στο φέρετρο όταν ανακάλυψαν ότι ήταν ερωμένες του νεκρού