Lifestyle|20.10.2021 15:10

Celine Dion: Με σπασμούς λίγο πριν την πρεμιέρα στο Λας Βέγκας - Η ακύρωση και η μυθική αμοιβή για το σόου

Newsroom

Την πρεμιέρα του νέου της σόου στο Λας Βέγκας «μετακίνησε» η Σελίν Ντιόν (Celine Dion), επικαλούμενη προβλήματα υγείας, και πιο συγκεκριμένα «αναπάντεχα συμπτώματα» και «μυικούς σπασμούς» που την εμπόδισαν από το να συμμετέχει στις πρόβες. Η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται χωρίς διακοπή σε θέατρα και μουσικές σκηνές του Λας Βέγκας από το 2003, όταν και παρουσίασε το σόου «A New Day».

Σελίν Ντιόν: Μισό εκατομμύριο για κάθε εμφάνιση στο Λας Βέγκας

Πρόκειται για το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών. Η Σελίν Ντιόν έχει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με το Circus Maximus στο Caesar’s Palace. Για πολλά χρόνια, ήταν η πιο καλοπληρωμένη καλλιτέχνιδα στην «Πόλη της Αμαρτίας» και κέρδιζε 476.000 δολάρια ανά σόου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές Τρίτη, τo Resolts World Theatre επισημαίνει ότι όλες οι παραστάσεις της 53χρονης τραγουδίστριας που επρόκειτο να ξεκινήσουν στον συγκεκριμένο χώρο από τις 5 Νοέμβρη θα μεταφερθούν μετά τις 5 Φεβρουαρίου. «Η Σελίν βιώνει το τελευταίο διάστημα σοβαρούς και επίμονους μυικούς σπασμούς που την εμποδίζουν από το να ανέβει στη σκηνή. Η ιατρική της ομάδας συνεχίζει την αξιολόγηση της κατάστασής της και τη θεραπεία της. Παρ' όλα αυτά, τα συμπτώματα που βιώνει δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει στις συνεχιζόμενες πρόβες για το νέο σόου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ λυπημένη με αυτό που συνέβη», ανέφερε σε δική της δήλωση η ίδια η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια. «Η ομάδα μου κι εγώ εργαζόμασταν για το νέο σόου για τους τελευταίους οκτώ μήνες, και το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πρεμιέρα τον Νοέμβρη μου προκαλεί ανείπωτη θλίψη» συμπληρώνει η Ντιόν, εξηγώντας ότι αυτό που την κάνει περισσότερο να νιώθει άσχημα είναι ότι «θα απογοητεύσει όλους τους φαν που σχεδίαζαν ήδη το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας» για να τη δουν. «Τώρα όμως πρέπει να εστιάσω στην ανάρρωσή μου... Θέλω να το ξεπεράσω αυτό το συντομότερο δυνατόν», καταλήγει η σταρ.

T

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας, η παγκόσμια περιοδεία Courage World Tour της Ντιόν αναμένεται να συνεχιστεί στις 9 Μαρτίου. Επίσης, όσοι φαν της τραγουδίστριας είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τις ακυρωθείσες ημερομηνίες στο Λας Βέγκας, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων αυτόματα.

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Σελίν Ντιόν - Η δόξα και ο θάνατος του συζύγου και μέντορά της 

Η Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Celine Dion) πρόκειται να γίνει το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ, Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι.

T
T

Η Sony Music Entertainment, σε συνεργασία με την SME Canada και τη Vermilion Films, ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της ταινίας που θα επικεντρωθεί στις μοναδικές, αλλά και άσχημες στιγμές της εκπληκτικής 40χρονης καριέρας της Σελίν Ντιόν.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές ήταν όταν το τραγούδι της «My Heart Will Go On», στη ταινία «Ο Τιτανικός» αναδείχθηκε το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι στα Όσκαρ το 1998, το οποίο έκανε ρεκόρ πουλώντας πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα για το «Ανοιχτά» με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση - Οι σημειώσεις του Καρβέλα

Νίκος Μπάρκουλης: Το bullying λόγω του πατέρα του και η ασθένεια που τον ταλαιπώρησε

Ενοχλημένη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, είναι μυθεύματα»

Angelina Jolie: Διχάζει το σκουλαρίκι στο πιγούνι - Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα των «Eternals»

Λας ΒέγκαςΣελίν Ντιόν