Lifestyle|21.10.2021 09:55

Ιωάννα Λίλη: «Βλέπω GNTM, αλλά κάποιες φορές με χαλάει» - Ο λόγος που κρατάει μπαστούνι

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Ιωάννα Λίλη. Η όμορφη παρουσιάστρια αναπόλησε λαμπερές στιγμές του μόντελινγκ και εξήγησε γιατί απέχει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, δεν δίστασε να πετάξει τα «βέλη» της κατά του φετινού GNTM.

«Κάποιες φορές με χαλάει αυτό που βλέπω σαν πρόγραμμα. Μου αρέσουν κάποιοι κριτές, κάποιοι άλλοι, όχι. Η Βίκυ Καγιά θεωρώ ότι έχτισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, προσπαθεί, έχει δείξει καλές προθέσεις για να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά είναι και η πρώτη της φορά στην τηλεόραση. Θέλει τον χρόνο της, έχει να δείξει πολλά. Κάποιες φορές με έχουν χαλάσει οι δοκιμασίες, όπως φέτος στην πρώτη δοκιμασία φωτογράφισης όπου οι παίκτες δεν είχαν γνωριστεί καλά - καλά και θα έπρεπε να φωτογραφηθούν ως ζευγάρια. Με βρήκε αντίθετη γιατί όσα χρόνια ήμουν στο χώρο, κάτι τέτοιο δεν μου ζητήθηκε ποτέ».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε στον ρόλο της ως μητέρα δύο παιδιών. «Η κόρη μου είναι στα 15 και ο γιος μου στα 8. Καμία φορά αναρωτιέμαι αν έχω μείνει πίσω κι εγώ, μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις… πιάνω, είναι της νέας γενιάς. Ο μικρός ασχολείται με την μπάλα, του αρέσει η μπάλα, αλλά δεν παθιάζεται με το ποδόσφαιρο, όπως ο άνδρας μου. Δε λαχταρά να γίνει ποδοσφαιριστής. Αγαπά πολύ την ταχύτητα, του αρέσει πολύ, εννοείται όμως είναι πολύ προσεκτικός».

Ιωάννα Λίλη: «Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την περίοδος της καραντίνας. «Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις τις υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι» επισήμανε και συμπλήρωσε: «Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας -Θοδωρή Ζαγοράκη- λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Λίλη αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αναγκάζεται να κυκλοφορεί με μπαστούνι. «Πριν από δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί μου πόδι, γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο που δημιουργήθηκε λόγω της ορθοστασίας πάνω στα τακούνια. Αρχικά, φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσαινα και είπα να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vitage στυλ».

Η Πρόκληση: Μια «διαφορετική» ψυχαγωγική εκπομπή με την Ιωάννα Λίλη στο OPEN

Η Ιωάννα Λίλη έχει αναλαμβάνει, τη φετινή σεζόν, την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Η Πρόκληση» στο OPEN. Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων;

Γέλιο, απρόοπτα αλλά και πολλή δράση σε εξωτερικούς χώρους, σε μία εκπομπή που όπως μαρτυρά και ο τίτλος της κρύβει πολλές «προκλήσεις». Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι εκεί για να βοηθάει και να εμψυχώνει τους αθλητές στις νέες προκλήσεις.

Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό. Πώς έφτασαν ως εδώ, τι θυσίες χρειάστηκαν, τι κρατάνε και τι αφήνουνε από αυτό το μαγικό ταξίδι, πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τις νίκες και τις ήττες τους.

Όλες οι ειδήσεις

Miss France: Αγωγή στα καλλιστεία - Θέλουν τις υποψήφιες άγαμες, χωρίς παιδιά και να μην καπνίζουν

Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα για το «Ανοιχτά» με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση - Οι σημειώσεις του Καρβέλα

Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2 - Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά το σύμφωνο συμβίωσης, έρχεται η βάπτιση του γιου τους

Celine Dion: Με σπασμούς λίγο πριν την πρεμιέρα στο Λας Βέγκας - Η ακύρωση και η μυθική αμοιβή για το σόου

Ιωάννα ΛίληκαραντίναΘοδωρής ΖαγοράκηςδιαζύγιοThe 2night showGNTM