Lifestyle|21.10.2021 11:53

Θοδωρής Φέρρης: «Φορούσα το ίδιο μπλουζάκι στην πίστα για 3 χρόνια»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης και με χιουμοριστική διάθεση, μίλησε για τα κιλά που πήρε στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει. Θυμήθηκε το γουρλίδικο ρούχο που φορούσε στις εμφανίσεις του, επί τρία χρόνια, αλλά και τον παιδικό του έρωτα που τον έριξε στα πατώματα. «Δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα. Και με τις πιτζάμες να βγω σε ένα παγκάκι θα το έκανα. Φορούσα για τρία χρόνια στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν γούρι και με βόλευε πάρα πολύ» δήλωσε ο ίδιος. 

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον παιδικό του έρωτα που τον έριξε στα πατώματα. «Κάποια στιγμή, είχα πονέσει από έναν χωρισμό. Όταν ήμουν 20 χρονών χώρισα. Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε "τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά" και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο». 

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τον αγαπημένο του καφέ, τονίζοντας πως ο ωραιότερος καφές στον κόσμο για τον ίδιο είναι ο φραπές. «Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να πίνω πάλι φραπέ. Φραπέ γλυκό με γάλα ελαφρύ! Έκαναν έναν κύκλο από όλα τα καινούργια, εννοώ αυτό το φρέντο καπουτσίνο, φρέντο έτσι, φρέντο αλλιώς και δεν ξέρω εγώ πόσα είδη υπάρχουν και κατέληξα φίλε ότι ο ωραιότερος καφές στον κόσμο είναι ο φραπές γλυκός με γάλα, ελαφρύς».

Όλες οι ειδήσεις

Miss France: Αγωγή στα καλλιστεία - Θέλουν τις υποψήφιες άγαμες, χωρίς παιδιά και να μην καπνίζουν

Ιωάννα Λίλη: «Βλέπω GNTM, αλλά κάποιες φορές με χαλάει» - Ο λόγος που κρατάει μπαστούνι

Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2 - Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι λέει η Σοφία Βόσσου

Celine Dion: Με σπασμούς λίγο πριν την πρεμιέρα στο Λας Βέγκας - Η ακύρωση και η μυθική αμοιβή για το σόου

Θοδωρής ΦέρρηςτραγουδιστήςThe 2night show