Lifestyle|24.10.2021 11:38

Φίλιππος – Nina Flohr: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στη Μητρόπολη

Newsroom

Στη Μητρόπολη έλαβε χώρα ο γάμος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr. Μετά το prewedding party στη Λίμνη της Βουλιαγμένης την Παρασκευή (22/10), στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, το ζευγάρι σφράγισε για άλλη μία φορά την αγάπη του. 

Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον Δεκέμβριο του 2020 στο St. Moritz, αλλά και μια ιδιωτική τελετή με 30 μόνο καλεσμένους τον περασμένο Ιούνιο σε φιλικό σπίτι στο Κέιμπριτζ. Το Σάββατο (23) οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100ενώ όσοι δε βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από την τεράστια γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον γάμο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Ισπανία, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο. Παρόντες φυσικά και τα αδέλφια του γαμπρού, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας, αλλά και ο πατέρας της νύφης, Thoma Flohr. 

Μετά τον γάμο, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Ο Φίλιππος διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ και είχε από την αρχή τις ευλογίες της οικογένειάς του. Στη Μητρόπολη Αθηνών είχαν παντρευτεί και οι γονείς του γαμπρού, τον Σεπτέμβριο του 1964.

Στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρθηκε ότι η τελετή θα έχει διάρκεια μία ώρα. Η Nina Flohr σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής θα φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό, αλλά και μία τιάρα κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, Άννας Μαρίας. 

Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας την Κυριακή (24/10), εκεί όπου γιόρτασαν τον Σεπτέμβριο του 2014 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία τη χρυσή επέτειο του γάμου τους.

Ποια είναι η Nina Flohr

Η Nina Flohr ζει μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και τις ΗΠΑ. Είναι κόρη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Vistajet, Thomas Flohr και της Katharina Flohr, η οποία είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Faberge. 

Η 34χρονη εργάζεται ως creative director στην οικογενειακή επιχείρηση, όμως το μεγάλο της έργο είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στη Μοζαμβίκη. 

T

T

Με αφορμή τον γάμο των Φίλιππου Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλορ, στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Open αναφέρθηκαν όλοι οι βασιλικοί γάμοι που έχουν γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Σε δικηγόρο ο αληθινός γιος της «Καλλιόπης» για την κρητική βεντέτα - «Είμαστε καζάνι που βράζει»

Βάνα Μπάρμπα στο After Dark: Οι έρωτες, οι παλιοί σταρ και η υπόθεση Φιλιππίδη

Η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker παντρεύτηκε - Ο Vin Diesel την παρέδωσε στον γαμπρό

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου άρεσε η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη - Πήγαινα σπίτι και έκλαιγα»

Nicole Kidman: Πρώτη εμφάνιση «στα παπούτσια» της θρυλικής κοκκινομάλλας Lucille Ball

Nina Flohrγάμος