Lifestyle|26.01.2019 11:35

H Μαργαρίτα Πριφτάκη η μεγάλη νικήτρια του «Project Runway» (vid)

Newsroom

Πριν λίγους μήνες, δεκαέξι φιλόδοξοι σχεδιαστές μόδας ξεκίνησαν το πιο δημιουργικό ταξίδι λαμβάνοντας μέρος στο «Project Runway». Η διαδρομή προς τον τελικό δεν ήταν εύκολη με πολλές δοκιμασίες, αυξημένες απαιτήσεις και ασφυκτικές προθεσμίες. Οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ράψουν δημιουργίες μέσα σε 12, 10, 8, 5 και 3 ώρες. 

124 ρούχα παρουσιάστηκαν συνολικά στο catwalk και οι τρεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν η Μαργαρίτα Πριφτάκη, η Ιουλία Ταρχάνοβα και ο Τάσος Ντοβλέτογλου.

Το βράδυ της Παρασκευής (25/1), οι τρεις παίκτες παρουσίασαν στην πασαρέλα τις δημιουργίες τους και οι κριτές κλήθηκαν να διαλέξουν ποιος ήταν ο καλύτερος. Έτσι, η Ευαγγελία Αραβανή τελικά ανακοίνωσε πως η μεγάλη νικήτρια είναι η Μαργαρίτα, η οποία και κερδίζει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Εκτός αυτού όμως, κέρδισε και μια επαγγελματική ραπτομηχανή Singer, ενώ θα υπογράψει για μια αποκλειστική capsule συλλογή με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ρούχων Helmi. Τέλος, μία από τις δημιουργίες της θα βρεθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Project RunwayνικητήςΜαργαρίτα Πριφτάκη